OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

5 idei de calatorie pentru luna februarie 2020

In luna februarie sarbatorim iubirea, zapada si toate sporturile de munte! Avem in agenda oferte pe gustul tuturor!

01 Februarie 2020 - Platos Arena - Paltinis

Complex si dinamic, cel mai spectaculos concurs al sezonului prin traseul cu obstacole rapide si prin formatul eliminatoriu cu 4 concurenti pe traseu, primii 2 merg mai departe pana in finala.TRASEUL are o lungime de aproximativ 600m si este compus din elemente specifice, adica valuri simple si duble, kickere, contrapante si schimbari de panta. Traseul este construit pentru un nivel mediu si este marcat cu porti de snowboard de la start si pana la sosire.

(Pensiuni Sibiu, Cazare Sibiu)


14 - 16 Februarie 2020 - SlanaFest - Cluj

A IX a editie SlanaFest in Cluj-Napoca se va organiza in curtea restaurantului Bulgakov Cafe, str. Inocentiu Micu Klein nr. 14-16.

PROGRAM:
- orele 12.00-21.00 - Targul micilor producatori locali
- orele 12.00-21.00 - Expozitie foto Cristi Vescan15 Februarie - Jurizarea carnatilor si suncilor inscrise in concurs
16 Februarie orele 16.00 - Jurizarea slaninelor aduse la concurs
Muzica live cu lautari, ceterasi

(Pensiuni Cluj, Cazare Cluj)

 

15 Februarie 2020 - Parangul Night Challenge - Parang

In 15 februarie va avea loc a 7-a editie a cursei care va lanseaza din nou provocarea de a cuceri Varful Parangul Mic, aflat la 2074 de metri altitudine, in alergare sau impingand in betele schiurilor de tura, noaptea, la lumina frontalelor.Va informam ca editia a 7-a aduce un premiu de doborare a recordului de cursa, in valoare istorica: 2.500 lei cash si pe loc (DouaMiiCinciSuteLei)
Recordul dateaza din 2016 cand Andrei Preda si Viorel Palici au incremenit cronometru la 40 min si 57 de secunde.
Va asteptam cu drag!

(Pensiuni Parang, Cazare Parang)

 

21 -23 Februarie 2020 - Red Bull Oslea Hiride - Campusel

Dupa 8 ani in care a lansat adevarate provocari comunitatii de freerideri din tara, Red Bull Oslea Hike & Ride vine in 2020 cu un format nou, doua zile de concurs si cu un numar mult mai mare de locuri.

Ziua de vineri, 21 februarie, este dedicata calificarilor, care constau intr-o proba de ”chinese downhill”, nou introdusa in competitie. In aceasta proba, controlul, tehnica si pregatirea fizica vor face diferenta. Cei mai rapizi 100 de rideri vor trece mai departe in finala.Finala va avea loc sambata, 22 februarie, si se va desfasura dupa aceleasi reguli si in acelasi format ca in anii trecuti. Prima provocare consta in urcarea contratimp a versantului, pe o distanta de 3,9 km, cu plecare de la cota 1.300 si pana la nivelul crestei la 1.940 metri. Ajunsi sus, riderii vor trece la partea a doua a provocarii, coborarea pe schiuri sau snowboard, fiind punctati in functie de abilitatile tehnice. Linie, control, fluiditate, tehnica, stil, trick-uri, sunt doar cateva dintre elementele de care trebuie sa tii cont pentru a impresiona juriul.

(Pensiuni Campul lui Neag, Cazare Campusel)

 

24 Februarie - 1 Martie 2020 Alpin Film Festival - Brasov, Predeal, Busteni

Editia a 5-a ALPIN FILM FESTIVAL va fi dedicata memoriei marelui alpinist ZSOLT TOROK, plecat acolo "sus" prea devreme si prea sus.

Numele lui Zsolt este legat de reusita festivalului de cultura si educatie montana. Mai ales de #GalaMuntelui de la Busteni pe care el o organiza an de an - unul dintre marile evenimente ale sarbatorii celor care iubesc si respecta muntele.In editia #AFF din acest an, un eveniment special va fi dedicat personalitatii cunoscutului alpinist, iar gazda va fi Vlad Capusan in mijlocul celor care l-au cunoscut si apreciat. Editia din 2020 se va desfasura la Brasov, Predeal si Busteni in perioada 24 februarie - 1 martie. Va promitem ca va fi o editie la inaltimea noului statut de membru in ALLIANCE FOR MOUNTAIN FILM al festivalului nostru.

(Pensiuni Brasov, Predeal, Busteni)

(Cazare Brasov, Predeal, Busteni)