OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Statiuni montane - Sinaia

Sinaia este una dintre cele mai cunoscute statiuni montane din Romania si este situata in Muntii Bucegi.

Sinaia se evidentiaza in peisajul montan romanesc ca o destinatie atragatoare pentru toti turistii, fiind situata in Muntii Bucegi. Apreciata pentru peisajele sale frumoase si atmosfera linistita, Sinaia este una dintre cele mai cunoscute statiuni montane din Romania.

Domeniul schiabil de la Sinaia ofera o varietate de partii potrivite atat pentru incepatori, cat si pentru avansati. Partiile Valea Dorului si Carp sunt printre cele mai cunoscute. Statiunea dispune de echipamente moderne de transport pe cablu, inclusiv telescaune si teleschiuri, pentru a asigura un acces facil la partii. Exista si scoli de schi pentru cei care doresc sa invete sau sa isi imbunatateasca abilitatile.

Statiunea gazduieste de asemenea diverse evenimente si competitii de schi pe tot parcursul sezonului de iarna, atragand atat profesionisti, cat si amatori pasionati de sporturile de iarna. In zona statiunii, exista numeroase magazine care ofera servicii de inchiriere a echipamentelor de schi. Exista, de asemenea, posibilitatea de a practica si alte activitati precum snowboarding, sanius si drumetii. O alta atractie importanta din Sinaia este Castelul Peles, care adaugă un farmec istoric zonei si este deschis pentru vizitare.

Statiunea ofera o gama variata de optiuni de cazare, de la hoteluri si apartamente inchiriabile pana la pensiuni.

Pensiuni Sinaia, Cazare Sinaia

Pensiuni Valea Prahovei, Cazare Valea Prahovei