OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Festivalul Massif din Poiana Brasov, 14-17 martie

Massif ofera o experienta unica si exclusiva in aceasta parte a Europei, fiind un eveniment de 4 zile si 3 nopti, creat special pentru pitoreasca statiune montana Poiana Brasov.

Cu o capacitate limitata la 12.000 de participanti pe zi, Massif te apropie mai mult de artistii preferati decat oricare alt festival. Atmosfera este completata de zapada, partii, schi, snowboard, tinute de iarna la moda, selectie atenta de furnizori de mancare si bauturi, muzica pe doua scene principale si un punct muzical in incinta festivalului, alaturi de alte doua scene apres-ski partenere de la Nuba & Yager Chalet, productie tematica de festival si multe shoturi!

Cu un numar limitat de participanti, Massif aduce o conexiune cu artistii preferati, oferind o experienta de festival imbogatita de elemente de iarna si distractie. Fiecare zi este plina de aventura pe partii, bucurandu-te de schi si snowboard. Cu tematica specifica, scene apres-ski partenere si momente memorabile de distractie, Massif promite o experienta de neuitat!

Massif este o oportunitate unica de a experimenta bucuria iernii intr-un cadru exclusiv, limitat la 12.000 de participanti pe zi. Cu artisti de top, atmosfera vibranta si distractie non-stop, festivalul aduce un strop de magie in Poiana Brasov. Cu doua scene principale, un punct muzical special si doua scene apres-ski partenere, fiecare moment este plin de energie si entuziasm. Adauga la aceasta zapada proaspata, partiile spectaculoase, activitatile de schi si snowboard, imbracamintea de iarna la moda si deliciile gastronomice ale furnizorilor selectati, iar Massif devine o experienta inedita in inima muntilor.

Mai multe detalii, pe bemassif.com.