OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

5 idei de calatorie pentru luna Iunie 2018

Luna lui ciresar vine si ea bogata in evenimente care mai de care mai atractive. Intre arta, sport si voie buna chiar nu stii pe care sa o alegi! Hai sa ne bucuram de ele!

25 Mai - 3 Iunie 2018 - Festivalului International de Film Transilvania 2018, Cluj Napoca

Primul weekend al lunii Iunie incepe cu "Festivalului International de Film Transilvania 2018"

Cinefilii pot incepe deja sa lucreze la lista cu filme musai-de-vazut la TIFF 2018. Editia cu numarul 17 a Festivalului International de Film Transilvania va avea loc intre 25 mai si 3 iunie, la Cluj. Primele zece titluri vin de la festivalurile de film de la Venetia si San Sebastian.(vezi Pensiuni Cluj, Cazare Cluj)

2 Iunie 2018 - Tusnad Marathon, Baile Tusnad

Tusnad Marahton porneste din inima Tinutului Secuiesc, din cel mai mic oras al Uniunii Europene de la Baile Tusnad si se termina la Lacul Sfanta Ana, singurul lac de origine vulcanica din Europa.


In concordanta cu denumire concursului, distanta parcursa este de "doar" 23 km, ceea ce prin urmare este mai aproape de semimaraton decat de maraton. Organizatorii s-au decis totusi, langa denumirea de Tusnad Maraton, deoarece alergatorii pe langa parcurgerea de 23 km se confrunta si cu o diferenta de 750 m. Cele doua impreuna necesita efortul unui maraton traditional.

(vezi Pensiuni Baile Tusnad, Cazare Baile Tusnad)

2 Iunie 2018 - Triatlon "X-MAN ROMANIA" editia a IX-a, Oradea

Triatlonul International pe distanta lunga "X-Man Romania 2018", doreste sa atraga cat mai multi sportivi de anduranta amatori si profesionisti, pasionati si dornici de miscare, atat din tara cat si din strainatate.Distantele se pot aborda atat in individual, cat si in echipa. Evenimentul se va desfasura in Oradea, iar startul va fi dat de la Hanul Pescarilor din Saldabagiu de Munte.
Concursul se va desfasura pe doua lungimi de traseu – Long Distance si Half Distance. Probele in ambele cazuri se desfasoara unul dupa altul, fara oprire. Timpii intermediari sunt adunati cu restul timpilori de la fiecare proba.
Timpul limita cumulat pentru Long Distance este de 16 ore, iar pentru Half Distance este de 11 ore si 30 minute, de la start.

Challenge your limits!

(vezi Pensiuni Bihor, Cazare Bihor)

8 - 17 Iunie 2018 - Festivalul International de Teatru FITS 2018, Sibiu

Festivalul International de Teatru de la Sibiu reprezinta, dincolo de o celebrare a artelor, o imbinare perfecta intre teatru, dans, circ, film, carte, conferinte, expozitii, performance, muzica, si o ocazie de invatare si perfectionare pentru mii de voluntari romani si straini care s-au alaturat, anual, evenimentului, legand prietenii uneori de o viata.


De asemenea, FITS continua dezvoltarea unei piete de spectacol si a dialogului creativ prin sustinerea teatrului independent, a intalnirii scolilor si academiilor de teatru, a noii dramaturgii a cartilor de teatru si a experimentului creator.

(vezi Pensiuni Sibiu, Cazare Sibiu)

22 - 24 Iunie 2018 - Rocanotherworld 2018, Iasi

Festivalul Rocanotherworld 2018 va avea loc in perioada 22-24 iunie si se va desfasura in paralel in 2 locatii din Iasi: la partia de schi si Galeria Genesis. In cele trei zile de festival, in cele doua locatii sunt asteptate peste 50.000 de persoane, atat din Romania cat si din tarile din jur. Pentru editia a III-a, organizatorii Festivalului Rocanotherworld propun un eveniment complex, care va include muzica, arta contemporana, design si gastronomie.(vezi Pensiuni Iasi, Cazare Iasi)