OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

5 idei de calatorie pentru luna Iulie 2018

Luna iulie vine cu o multime de evenimente muzicale, artistice si culturale in aer liber de la care nu trebuie sa lipsesti! Tu unde alegi sa mergi?

21 Iunie - 01 Iulie 2018 - Jazz in the Park 2018, Cluj Napoca

Cea de a 6a editie a festivalului Jazz in the Park va incepe joi, 21 iunie si va tine pana in data de 1 iulie, la Cluj.
Vor concerta sute de artisti in diverse locuri ale orasului. II puteti asculta la Opera Maghiara, in curtea Muzeului de Arta, pe malul Somesului.(vezi Pensiuni Cluj, Cazare Cluj)


05 - 08 Iulie 2018 - Festivalul Vibe 2018, Targu Mures

A doua editie a Festivalului VIBE din Targu Mures vine cu cei mai buni interpreti din Ungaria, artisti internationali si trupe locale emergente din Romania. In perioada 5-8 iulie, cei care se muta pe malul Muresului timp de patru zile vor gasi o locatie reproiectata vizual, mobiliere spectaculoase, prezentari la Fashion Corner VIBE Festival si conversatii interesante la universitatea de vara VIBE Koli.(vezi Pensiuni Targu Mures, Cazare Targu Mures)


12 - 15 Iulie 2018 - Garana Jazz Festival 2018, Garana

In perioada 12 - 15 Iulie, Poiana Lupului va vibra din nou, in sound de jazz. Roberto Fonseca, Stanley Clarke, Youn Sun Nah, Avishai Cohen, Bugge Wesseltoft, Dan Berglund, Magnus Ostrom, Sly & Robbie si Nils Petter Molvaer sunt doar cateva dintre numele mari care "umplu" afisul festivalului.
Concertele Garana Jazz Festival vor avea loc pe scena din Poiana Lupului, seara, dupa ora 19, in curtea Hanului La Rascruce, in timpul zilei, dupa ora 14, si in Biserica Catolica din Valiug, de la ora 11.(vezi Pensiuni Banat, Cazare Banat)


20 - 22 Iulie 2018 - Festivalul Celtic Transilvania, Baile Figa, Beclean

Festivalul Celtic Transilvania este un eveniment unic in Romania. Este o imbinare a muzicii folk, rock si metal cu reconstituirea istorica a perioadei celtice a Transilvaniei.
Locatia festivalului a fost atent aleasa, pe platoul de vis-a-vis de Baile Figa, o zona pitoresca la margine de padure.Activitati de reconstituire istorica
– expozitii imbracaminte celtica
– demonstratii de lupte 1 la 1, 2 la 2
– demonstratii de tir cu arcul
– demonstratia cavaleriei dacice
– demonstratii de lupta ale celtilor
– lupte de gladiatori
– prezentari de arme
– prezentare viata militara garnizoana romana
– organizare si tactica militara romana
– lupte intre barbari si romani
– activitati artistice romane si barbare (dansuri, muzica).

(vezi Pensiuni Bistrita, Cazare Bistrita)


27 - 28 Iulie 2018 - Artmania 2018, Sibiu

ARTmania, primul festival romanesc care a dezvoltat in Romania conceptul de imbinare intre entertainment si arta, pregateste cea de-a 13-a editie (27 si 28 iulie, Piata Mare din Sibiu), in care muzica rock de calitate se va imbina cu alte evenimente de exceptie. Concerte in spatii neconventionale, expozitii, acces la muzeele sibiene, lecturi si discutii cu artisti si producatori din industria muzicala vor face din ARTmania 2018 un festival cu o experienta de neratat.(vezi Pensiuni Sibiu, Cazare Sibiu)