OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

5 idei de calatorie pentru luna ianuarie 2018

Nevoia de zapada si de distractie este de nestapanit? Arunca un ochi peste ideile noastre de calatorie pentru luna ianuarie! Avem sugestii pentru toate gusturile: sport, distractie, aer curat de munte si multa multa zapada!

01 Decembrie 2017 - 13 Ianuarie 2018 - Dorna Winter Fest - Vatra Dornei

Targul de iarna de la Vatra Dornei inceput in 10 decembrie 2017, va astepta la ultimele doua intalniri.
In 12 ianuarie la Winter Party iar in 13 ianuarie la concertul Dya.


(Pensiuni Vatra Dornei, Cazare Vatra Dornei)

 

21 Ianuarie 2018 - World Snow Day - Valiug 

Organizatorii ne spun ca in 21 ianuarie sarbatorim din nou zapada!!
Vor fi jocuri, dans, culoare, ritm, veselie, premii si surprize!


Unde? Toate acestea pe partia Casa Baraj din Valiug iar evenimentul se adreseaza tuturor copiilor cu varsta pana in 14 ani. Ce este foarte importante este ca participarea este gratuita
Asadar, nu uitati ca in data de 21 ianuarie 2018 poti sa sarbatoresti zapada si muntele alturi de organizatori la Valiug!
(Pensiuni Valiug, Cazare Valiug)


21 Ianuarie - Fis World Snow Day 2018 - Vatra Dornei

Pe 21 ianuarie la Vatra Dornei, se sarbatoreste Ziua Mondiala a Zapezii! Ne bucuram de zapada si descoperim lucruri noi la o experienta de iarna, inedita.

World Snow Day este un eveniment care se desfasoara concomitent pe intreg mapamondul si reprezinta o sansa de a explora, de a te bucura si de a experimenta zapada.World Snow Day are menirea de a populariza activitatile recreative pe zapada, de a atrage noi copii si tineri si de a genera informatii utile celor ce participa deja in diferite activitati pe zapada.

Scoala de schi Euroski este organizator eveniment oficial, acreditat de Federatia Internationala de Schi (FIS). World Snow Day

(Pensiuni Vatra Dornei, Cazare Vatra Dornei)


26 - 28 Ianuarie 2018 Campionatele Mondiale de Winter Triathlon Cheile Gradistei, Fundata

In ultimul weekendul al lunii ianuarie sunteti asteptati la Campionatele Mondiale de Winter Triathlon in Cheile Gradistei!
Intr-un peisaj de vis, se vor desfasura pe parcursul a trei zile pline de sport, zapada, munte, si aer curat la o altitudine de 1300 m.


Programul si mai multe informatii Winter Triathlon

(Pensiune Fundata, Cazare Fundata)


27 - 28 Ianuarie 2018 - Sled Dog - Baile Tusnad

Competitia de sprint cu atelaje canine Cupa Baile Tusnad este la editia a VI-a si se desfasoara pe baza categoriilor de concurs stabilite la nivel international, respectiv:

- O  – atelaj cu 9 caini (husky siberian),
- A1 – atelaj cu 8 caini (husky siberian),
- B1 – atelaj cu 6 caini (husky siberian),
- C1 – atelaj cu 4 caini (husky siberian),
- C2 – atelaj cu 4 caini (malamuti si samoyed),
- D1 – atelaj cu 2 caini (husky) si D2 (malamuti).Inainte de competitia propriu-zisa echipele se vor strange la stake-out de unde vor merge pe rand la linia de start amplasata in vecinatatea partiei de schi din Baile Tusnad. Vezi detalii despre locatie.

Fiind competitie de sprint distantele ce vor fi parcurse de atelaje sunt de 10,8, 7 si 5,5 km in functie de numarul de caini de la atelaj. In acest sport aceste distante nu sunt considerate foarte lungi, insa traseul ales este unul tehnic care va pune la incercare atat musherii cat si pe caini.
Sled Dog

(Pensiuni Baile Tusnad, Cazare Baile Tusnad)