OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Satele Magura si Pestera

La o distanta nu foarte mare de orasul Brasov, pe culoarul Rucar – Bran, aproape de zona Bran-Moeciu se afla niste sate asezate pe niste coline inalte, submontane, care formeaza un peisaj de vis. 

La o distanta nu foarte mare de orasul Brasov, pe culoarul Rucar - Bran, aproape de zona Bran - Moeciu se afla niste sate asezate pe niste coline inalte, submontane, care formeaza un peisaj de vis. Este vorba de satele Pestera si Magura. Acestea sunt situate la poalele Pietrei Craiului, departe de aglomeratie, un loc in care oamenii au un stil de viata pastoral si arhaic.
Cele doua sate sunt predominate de coline si dealuri pe care se practica pastoritul, si unde se creaza picturi vii, locuri unde este foarte multa liniste, iar turistii sunt intotdeauna primiti cu bratele deschise. Aceste locuri sunt destinatia perfecta pentru toti cei care iubesc drumetiile si plimbarile in aer liber, dar si pentru cei care doresc sa se bucure de liniste si de contemplarea naturii.

Satele se afla la o altitudine de peste 1.000 de metri si sunt asezate intre masivele Pietrei Craiului si Bucegilor lucru care face ca o sumedenie de specii de plante si animale, printre care se numara: garofita Pietrei Craiului, ursul, lupul, vulpea si caprioara, sa poata fi mai usor de vazut decat in alte parti.
Aceasta zona se afla chiar in Parcul National Piatra Craiului fiind o zona protejata. Daca va doriti aer curat, liniste, poieni pline de flori, ciripit de pasari, zgomot lin de ape si miros de fan proaspat cosit, atunci aici le veti gasi pe toate!

Pensiuni Rucar - Bran, Cazare Rucar - Bran