OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

FFIR15 - Fata in Fata cu Istoria si Intrebarile Prezente

FFIR (Festivalul de Film si Istorii Rasnov) 2023 aduce impreuna istoria, oamenii si curajul de a crea pentru viitor.

Cu o durată de 15 zile, FFIR15 va fi un eveniment relaxat și proaspăt, care mixează rigoarea și umorul într-un mod firesc. Festivalul va cuprinde subiecte relevante, proiecții de filme inteligente, spectacole de teatru istețe, prelegeri captivante și dezbateri cu publicul. Cu o abordare autentică și fără fițe, FFIR15 se va desfășura atât față în față, cât și online pe platformele Insta, TikTok și Facebook. Filme. Concerte. Prelegeri. Scoli de Vară Competitie de Film Documentar. Dezbateri. Expoziții.

Subiecte relevante, filme deștepte, lectori carismatici, public inteligent, dezbateri memorabile, concerte sofisticate, clădiri venerabile, cântări exuberante în aerul nopților carpatine, expoziții, standuri de cărți.

Sub tema "Radicalizare", FFIR15 explorează vremurile actuale în care suntem tentați să ne afirmăm propria viziune, iar ascultarea părerilor celorlalți devine tot mai rară. Festivalul își propune să aducă în atenție dilemele societății, întrebându-se dacă recunoaștem pericolul radicalizării și dacă ne pasă suficient de aceasta. De asemenea, se vor explora cauzele care au condus la această situație, de la progresul tehnologic și sistemul politic, până la mass-media și rețelele de socializare.

FFIR15 invită publicul să pună la îndoială propriile convingeri și să se întrebe cum putem opri gândirea toxica și să reconstruim încrederea în celălalt și în viitor. Prin întrebări și răspunsuri, festivalul își propune să ne îmblânzească demonii și să ne ofere noi perspective asupra lumii.

Pensiuni Rasnov, Cazare Rasnov