OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Cartfest 2019 Cristian, Brasov

Teatru, muzica, carte si strada, proiectii de filme in aer liber, conferinte si dezbateri, ateliere creative pentru copii, hore ad-hoc in ploaie si podcast-uri ascultate in iarba, chill, pe pufuri, asteptand sa inceapa spectacolul, pe scurt Cartfest..

7 - 14 Iulie Cartfest 2019, Cristian

Festivalul de Arta si Cultura #cartfest incepe duminica 7 iulie si se va intinde pe parcursul a 8 zile, in comuna Cristian din judetul Brasov.

Vor fi spectacole de teatru, concerte live, parada de strada, conferinte, dezbateri, proiectii de film in aer liber, lansari de carte, activitati de zi in natura pentru adulti si copii.
Practic, o vacanta la tara intr-o comuna cocheta, pregatita de sarbatoare.Cartfestul de astazi s-a nascut, neoficial, acum 8 ani. A pornit de la o idee simpla, aceea de a oferi locuitorilor din Cristian momente de cultura gratuite, intr-o locatie binecunoscuta satului - Sala Mare, cladire de patrimoniu local si nucleu al tuturor evenimentelor din comunitate.

Astazi, evenimentele au loc toate in punctele principale ale Cristianului - Sala Mare, Biserica Evanghelica, scoala, Piateta centrala si Dealul Bisericutei.

Programul include patru sectiuni principale - teatru, muzica, carte si stradaproiectii de filme in aer liber, conferinte si dezbateri, ateliere creative pentru copii, hore ad-hoc in ploaie si podcast-uri ascultate in iarba, chill, pe pufuri, asteptand sa inceapa spectacolul.

Programul complet al editiei 2019: https://cartfest.ro/program-cartfest/

(Pensiuni Brasov, Cazare Brasov)