OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

5 idei de calatorie pentru luna Aprilie

Luna Aprilie sau Prier este luna Floriilor, a Pastelui si a Sfantului Gheorghe

1 - 2 Aprilie 2017 - SVT Outdoor Challenge 2017, Targu Mures

Primul weekend al lunii Aprilie este unul plin de competitii si distractie pentru toata familia la SVT Outdoor Challenge.
Astfel pe Platoul Cornesti sunteti invitati sa participati sambata 1 Aprilie la o cursa de MTB Cross Country unde puteti alege intre trei distante de 6 km, 12 km si 24 km si o alergare la Dog Run unde impreuna cu cainele dumneavoastra puteti concura cot la cot pe un traseu de 3 km prin padure.


Duminica 2 Aprilie sunteti asteptati la concursul de alergare Trail Run pe trei distante. 3 km pentru copii si nu numai, 10 km sau 20 de km pentru cei mai in forma.

(vezi Pensiuni Mures, Cazare Mures)


8 - 9 Aprilie 2017 - Targul de Florii, Brasov

Floriile deschid saptamana cea mai importanta pentru pregatirile de Paste dar este si prilej de a-i sarbatori pe cei care poarta nume de flori.


La targ aveti posibilitatea sa alegeti decoratiuni si daruri alese pentru cei dragi lucrate de mana.

(vezi Pensiuni Brasov, Cazare Brasov)

15 - 16 - 17 Aprilie 2017 - Sfintele Pasti - Viseu de Sus

Dupa ce am lasat iarna si zapada in urma, aveti acum ocazia sa descoperiti Valea Vaserului in veste de primavara. O calatorie cu trenul cu abur pe ultima cale ferata forestiera activa din Carpati este exact ce aveti nevoie pentru a sarbatori venirea primaverii si Pastele.

Prin urmare sunteti invitati sa vizitati si in aceast anotimp al renasterii minunata Vale a Vaserului cu trenuri speciale de Sfintele Pasti in 15, 16, 17, 18 aprilie 2017.

(vezi Pensiuni Maramures, Cazare Maramures)

21 - 23 Aprilie 2017 -  Simfonia Lalelelor - Pitesti

Editia cu numarul 40 a expozitiei dendro-floricole internationale Simfonia Lalelelor, va avea loc in perioada 21 - 23 Aprilie la Pitesti.


Timp de trei zile, prin manifestarile cultural-artistice ce vor avea loc, orasul Pitesti va fi capitala florilor, muzicii si tineretii.

(vezi Pensiuni Arges, Cazare Arges)

29 - 30 Aprilie 2017 - Check-Out Festival - Timisoara

Check-Out Festival este singurul festival din Timisoara dezvoltat de tineri pentru tineri. Muzica si creativitatea vor sta laolalta, si vor face din eveniment o experienta de neuitat. Festivalul marcheaza finalul programului Timisoara - Capitala Tineretului din Romania.


Artisti:
NETSKY (DJ SET) & Script MC
FRICTION & MC Linguistics
FANTOME
DJ SHIVER
MADLIQUID
SPECTRUM
ICHIM
THE FLO
+ many more

(vezi Pensiuni Timis, Cazare Timis)