OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Festivalul Check Art

Este un eveniment gratuit, deschis tuturor, care reprezintă o oportunitate unică de a experimenta arta stradală într-un mod diferit și distractiv.

Festivalul Check Art este un eveniment anual de artă stradală care aduce laolaltă artiști talentați din întreaga lume, având o tradiție de peste 7 ani în Timișoara. Festivalul își propune să promoveze arta stradală și să ofere oportunități tinerilor artiști pentru a-și expune talentele și a-și dezvolta abilitățile artistice. În acest scop, organizatorii colaborează îndeaproape cu școlile vocaționale din oraș, oferind astfel oportunități unice pentru studenții de a învăța de la profesioniști și de a-și demonstra talentul în fața publicului.

Festivalul este o oportunitate unică pentru vizitatori de a se bucura de o varietate de spectacole și evenimente artistice în aer liber, adăugând un plus de culoare și de strălucire orașului. Artiștii internaționali, naționali și locali aduc în fața publicului un spectacol inedit, plin de culoare și energie, care îi încântă și îi surprinde pe toți cei prezenți.

Astfel, sâmbătă și duminică, 8 și 9 aprilie 2023, între orele 16.00 – 20.30, în Iulius Gardens, iubitorii de artă și nu numai vor avea parte de o mulțime de surprize în cadrul Check Art Festival – Spring Edition. Statuile vivante, mimii, bufonii și personajele pe picioroange vor da culoare parcului, copiii sunt așteptați la ateliere de creație craft și de desen, iar toți vizitatorii vor putea participa la spectacole de teatru interactive pe două roți. Mai mult, timișorenii vor lua parte și la spectacole de fireshow și dans.

Festivalul Check Art este un eveniment gratuit, deschis tuturor, care reprezintă o oportunitate unică de a experimenta arta stradală într-un mod diferit și distractiv. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe artistice captivante, în mijlocul unei atmosfere festive și plină de energie, atunci festivalul Check Art este evenimentul perfect pentru dumneavoastră.

Sursa foto: iuliustown.ro