OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

5 idei de calatorie pentru luna martie 2019

5 idei de calatorie pentru luna martie + 1 bonus :) Luna lui Martisor o asociem cu venirea primaverii, sarbatorim martisorul si ziua femeii! Sarbatorim renasterea!
Vino cu noi sa sarbatorim primavara, fie ca alegi sa o faci inca pe schiuri, fie prin paduri alergand in intampinarea ei, sau simtind briza marii..

26 Februarie - 2 Martie 2019 Targ de Martisor - Baia Mare

Sunt 11 ani de cand in Baia Mare a fost initiat proiectul Martisor cu Dor - Targ de Martisoare Romanesti. Este pentru noi un moment important in care credem ca ar fi bine sa va reamintim si sa ne reamintim de unde si de ce a luat nastere acest proiect.


Inca de pe-atunci, traditia Martisorului era amenintata din cauza aparitiei pe piata a obiectelor facute in fabricile din China si alte tari asiatice.
Din decembrie 2017, Martisorul a fost inclus in patrimoniul imaterial UNESCO.

(Pensiuni Maramures, Cazare Maramures)

 

Prietenele noastre de la AdorOzon va propun o gama de martisoare handmade, pictate pe lemn cu migala si maiestrie si parfumate cu uleiuri esentiale.

 

2 Martie 2019 Cupa Sureanu schi de tura - Muntii Sureanu

A mai ramas putin pana la a doua editie. Anul acesta avem premii: piei de foca, bete telescopice, carduri cadou...

Ne vedem la start!

 


(Pensiuni Alba, Cazare Alba)

9 Martie 2019 Carnavalul Zapezii - Straja


Hai la schi costumat de petrecere!!!Cei care vor participa la acest eveniment si se vor costuma haios, vor avea parte de o reducere de 40 la suta la cartela de 1 zi pe toate partiile Comexim R ( vor plati 60 de lei în loc de 100 de lei si vor putea schia de la 9 la 21, pe partiile 1,2,3,4,5) respectiv 30 la suta la lectiile oferite de Scoala de schi si snowboard.

(Pensiuni Hunedoara, Cazare Hunedoara)

10 Martie 2019 Slide & Freeze - Arena Platos Paltinis


Incheiem sezonul de iarna cu cele mai amuzante probe de concurs la SLIDE & FREEZE: jump&freeze/slide&freeze/ambarcatiuni.
Categorii de concurs:
- Jump&Freeze, 2 sarituri, se premiaza cea mai buna figura executata in aer cu aterizare in apa cu snowboardul si cu schiurile
- Slide&Freeze, aquaplanare pe apa, format eliminatoriu prin reducerea distantei intre start si bazin. Se premiaza cea mai lunga alunecare pe schiuri sau pe snowboard.
- Ambarcatiuni, individual sau pe echipe, se acorda puncte pentru creativitate, impresie artistica, alunecare pe zapada si aquaplanare.


Inscrierile se fac exclusiv on-line pana la data de 8 Martie 2019. Nu se percepe taxa de participare.

(Pensiuni Sibiu, Cazare Sibiu)

30 Martie 2019 Primavera Trail Race - Suncuius


Primavera Trail Race este o competitie de alergare montana organizata de AS Xterra Sport Bihor, gazduita de perla Muntilor Padurea Craiului, Vadu Crisului si imprejurarile acestuia.


Startul si Finish-ul vor fi deopotriva in satul Suncuius, situat la intrarea in defileul Crisului.
Ruta competitiei parcurge drumuri forestiere si poteci turistice marcate. Traseul trece pe langa atractiile cele mai frumoase ale zonei, dar in acelasi timp este un traseu tehnic, si din cauza diferentei mare de nivel, extrem de dificil.

(Pensiuni Bihor, Cazare Bihor)

31 Martie 2019 Maratonul Nisipului - Mamaia


Cam astea sunt emotiile resimtite si raspandite de alergatorii curselor Maratonului Nisipului: bucurie, pofta de viata, iubire de sine, mandrie, si mai ales, implinirea data atat de depasirea limitelor individuale, cat si de unitatea partenerilor de cursa.Va asteptam si anul acesta la cel mai FUN maraton al primaverii!
Sunteti asteptati sa va inscrieti pe pagina de concurs alegand intre Maraton, Semimaraton, Cros 10 km si Cros 3 km.

(Pensiuni Constanta, Cazare Constanta)