OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

5 idei de calatorie pentru luna Mai

Luna Mai sau Florar, este luna in care vegetatia este in plina explozie, se mai spune ca in aceasta luna Raiul coboara pe pamant

6 Mai 2017 EcoMarathon Moieciu de Sus - Moieciu de Sus

Primul weekend al lunii Mai incepe in forta cu "EcoMaratonul Moieciu de Sus" ajuns la a opta editie. Traseul este format din trei bucle ce formeaza trifoiul EcoMaratonului.


Marathon
B1: Start: Moieciu de Sus - La Mandru - Fundata - Moieciu de Sus - circa 14,2km
B2: Moieciu de Sus - Culmea Lunga - Valea Lunga - Cheile Gradistei - Fundata - Moieciu de Susu - Circa 14,5 km
B3: Moieciu de Sus - La Bisericuta - Valea Bangaleasa - Poiana Gutanu - Poiana Plesii - Moieciu de Sus - Sosire - Circa 13,2 km
(vezi Pensiuni Moieciu de Sus, Cazare Moieciu de Sus)


7 Mai 2017 Sarbatoarea Liliacului - Ponoarele

Si in acest an administratia locala din Ponoarele organizeaza in Padurea de Liliac "Sarbatorea Liliacului".


Vor participa la sarbatoare ansambluri profesioniste, atat de folclor cat si de dans.
(vezi Pensiuni Nordul Olteniei, Cazare Nordul Olteniei)

 

13 Mai Crosul Binder 2017 - Medias

Crosul Binder, ajuns anul acesta la editia cu numarul 7, va invita sa participati la promovarea miscarii in natura. Este adresata tuturor persoanelor, adepte ale unei vieti active, indiferent de varsta.


Crosul se desfasoara pe 2 trasee in zona BinderBubi intr-un cadru natural minunat. De anul acesta organizatorii pregatesc si un semimaraton de 21 km.
(vezi Pensiuni Mures, Cazare Mures)


14 Mai 2017 - Cupa Aradului la Ciclism - Arad

Editia cu numarul 7 a Competitie Cupa Aradului la Ciclism asteapta toti aradenii si nu numai la startul acestui eveniment indragit care va avea loc duminica 14 mai la ora 12.(vezi Pensiuni Crisana, Cazare Crisana)

 

18 - 21 Mai Festivalul Scoicilor 2017 - Constanta

In perioada 18 - 21 mai in Piata Ovidiu din Constanta, sunteti asteptati la editia a 2a a "Festivalului Scoicilor".


Este vorba despre un evenimente unde vedeta principala este scoica si unde aceasta va fi gatita in diverse retete culinare. La final puteti partecipa la decernarea marelui trofeu "Festivalul Scoicilor" si la diploma de "Cel mai bun scoicar" din Romania.
(vezi Pensiuni Constanta, Cazare Constanta)27 -28 Mai Bike&Like - Tara Fagarasului

Organizatorii acestei competitii ciclistice pentru amatori, ne invita sa descoperim frumusetile si potentialul turistic ascuns al Romaniei.


Bike&Like – Tara Fagarasului / Colinele Transilvaniei este un mix original de competitie ciclista si descoperiri turistice necomerciale, “out of the beaten track”. Traseele cicliste sunt de dificultate scazuta/medie si totul se va desfasura intr-un cadru de poveste.
Obiectivele alese pentru Like sunt: Cetatea Fagarasului – Biserica Fortificata Selistat – Biserica Fortificata Barcut – Biserica Fortificata Cincsor;
Locurile: bisericile fortificate din Transilvania reprezinta unul din cele 7 obiective turistice din Romania trecute in Patrimoniul UNESCO; veti avea sansa sa vizitati locuri mai putin expuse publicului larg. Bike&Like
(vezi Pensiuni Transilvania, Cazare Transilvania)