OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

5 idei de calatorie pentru luna Iulie 2019

Iulie, luna plina ochi de evenimente care mai de care mai interesante!! Am incercat sa facem o selectie a celor mai frumoase/interesante/inedite evenimente, astfel incat sa iti petreci vacanta in aer liber, soare si peisaje de vis! Si pentru ca nu am putut sa ne oprim doar la 5 idei va mai sugeram inca 2, bonus.. Unde alegi sa mergi?

4 - 7 Iulie 2019 - NeverSea, Constanta

Festivalul NeverSea, un eveniment care reuneste muzicieni, DJ si artisti de talie mondiala cu spectacole si scenografii unice in lume. NeverSea promoveaza diversitatea muzicii si ideea de conectare a publicului prin puterea ei, prin increderea intr-un viitor global pozitiv si, bineinteles, prin magia naturala a Marii Negre.
Va fi cea de a treia editie a celui mai asteptat festival de la mare, singurul care are propria plaja!

(vezi Pensiuni Constanta, Cazare Costanta)


11 - 14 Iulie 2019 - Garana Jazz Festival, Garana

Garana, satul dintre munti, va gazdui patru zile de concerte si experiente muzicale dedicate pasionatilor de jazz. Concertele se vor desfasura pe trei scene: in Poiana Lupului, Biserica Catolica din satul Valiug si Hanul La Rascruce, locul in care a avut loc prima editie a festivalului, in urma cu 22 de ani..

(vezi Pensiuni Banat, Cazare Banat)


17 - 21 Iulie 2018 - Electric Castle, Bontida

Evenimentul muzical anual din Romania, Electric Castle este o experienta unica si autentica de 5 zile care se desfasoara in fiecare an la castelul Banffy din Bontida - un mic sat istoric din apropierea orasului Cluj Napoca din Transilvania. O productie impresionanta, cu un nou concept vizual, instalatii artistice, arte contemporane, teatru stradal sau workshopuri despre tehnologie sunt doar cateva dintre ingredientele ce vor intregi experienta.


(vezi Pensiuni Cluj, Cazare Cluj)


19 - 28 Iulie 2019 - Festivalul de Film si Istorii, Rasnov

10 zile in Cetatea Rasnovului la final de iulie. Fara covor rosu, fara fite, fara isterie, fara breaking news.
Ca sa intelegi ce ti se intampla!
Subiecte relevante, filme destepte, lectori carismatici, public inteligent, dezbateri memorabile, concerte sofisticate, cladiri venerabile, cantari exuberante in aerul noptilor carpatine, expozitii, standuri de carti.


(vezi Pensiuni Rasnov, Cazare Rasnov)


26 - 27 Iulie 2019 - Artmania, Sibiu

ARTmania Festival, primul festival romanesc care a dezvoltat in Romania ideea de imbinare dintre arta si divertisment 'entertainment', este o platforma dedicata promovarii tuturor formelor de expresie artistica inspirate din cultura rock.. Concerte in spatii neconventionale, expozitii, acces la muzeele sibiene, lecturi si discutii cu artisti si producatori din industria muzicala vor face din ARTmania 2019 un festival cu o experienta de neratat.


(vezi Pensiuni Sibiu, Cazare Sibiu)


24 - 30 Iulie 2019 - 3 Smoked Olives Island Festival, Dunare

Un festival, o insula, o plaja, peisaje frumoase, vibratii minunate, o multime de muzica buna si oameni frumosi.
Insula este situata pe Dunare, departe de agitatia oraselor, la granita dintre Romania si Bulgaria, mai precis in apropierea punctului de trecere dintre Calarasi si Silistra, in Ostrov.

(vezi Pensiuni Calarasi, Cazare Calarasi)


25 - 28 Iulie 2019 - Filmul de Piatra, Piatra Fantanele

Filmul de Piatra #12 va fi o editie ca nicio alta! Festivalul se muta de la Piatra Neamt in creierul muntilor, la Piatra Fantanele (jud. Bistrita-Nasaud), in campusul Tasuleasa Social.
Autorii filmelor vor avea cazarea si toate mesele asigurate, dar vor trebui sa faca fata unui program incarcat, de “tabara”, de la micul dejun pana tarziiiiiiu in noapte. Proiectii in aer liber, petreceri la foc de tabara, program de drumetii si ateliere diverse!

(vezi Pensiuni Bistrita Nasaud, Cazare Bistrita Nasaud)