OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

5 idei de calatorie pentru luna august 2019

Hai sa petrecem din zori si pana in seara si apoi pana dimineata tarziu!! Uite o multime de motive..

1 - 4 August 2019 - Untold Festival, Cluj

Ca in fiecare an, timp de patru zile si nopti se vor deschide portile magice ale muzicii pentru toti cei insetati sa-i cunoasca secretele. Nopti de magie unde va puteti bucura de calatorii prin spatiu si timp, ghidati de sunet si de un spectacol fantastic de artificii. Va fi o experienta unica, memorabila.

 


(Pensiuni Cluj, Cazare Cluj)


2 - 4 August 2019 - Muscel Cloverfest, Muscel

cLoverFest se intampla la Muscel/Dambovita, in fiecare an, la inceput de august. Este un festival dedicat iubitorilor de muzica live pe un varf de deal. Muscelul (comuna Moroieni, jud. Dambovita) este situat la aproximativ 130 de km de Capitala pe drumul Bucuresti-Tagoviste-Pucioasa-Moroieni-Sinaia.


(Pensiuni Dambovita, Cazare Dambovita)


5 - 11 August 2019 - Anonimul IFF, Sfantu Gheorghe

Un festival care nu are nevoie de nici un fel de prezentare, ajuns la editia cu numarul XVI va asteapta in aceeasi locatie de vis, Sfatu Gheorghe - Delta Dunarii. Toate premiile din competitia de lung si scurtmetraj sunt acrodate in baza votului exprimat de public.


(Pensiuni Tulcea, Cazare Tulcea)

 

16 - 18 August 2019 - Zilele Nordului - Radacinile Cresc, Darabani


Suntem invitati in numar cat mai mare la concertele si evenimentele ce vor avea loc la Darabani, in Poiana Teioasa si in curtea Conacului Bals. Vor fi si probe de MTB si Trail la Maratonul Nordului in Pomarla si Teioasa, conferinta Intalnirile Nordului la Darabani, ateliere pentru voluntari, tabara de fotografie la Paltinis (Horodistea), Tururile Nordului in mai multe localitati din judet.


(Pensiuni Botosani, Cazare Botosani)


30 - 31 August 2019 - Dava, Sighisoara

DAVA este un festival de muzica funky, cu o coloana vertebrala industriala, organizata in peisajul medieval al Transilvaniei centrale - Sighisoara. Reuneste DJ-i de clasa mondiala, vibratii excelente si o locatie unica. Ce mai puteti cere? Si acesta este doar inceputul!


(Pensiuni Sighisoara, Cazare Sighisoara)