OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Scarisoara - cazare Apuseni, Tara Motilor, Arieseni

Garda De Sus (Alba) - Transilvania

Total comentarii: 4 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Nota generala:

Total comentarii: 4

Ai fost deja in aceasta pensiune? Adauga comentariul tau!

ro Am fost cu un grup de copii ,  26/05/2015

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

O pensiune superba, gazde primitoare si amabile.Copiii s-au simtit foarte bine. Pentru ospitalitate, curatenie,spatiu de joaca si gratar din toata inima 10 cu felicitari.Vom reveni cu drag.
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
7/2014

ro Oameni extraordinari ,  01/09/2014

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Pensiunea situata intr-un loc de vis, foarte aproape de Pestera Scarisoara. Gazdele extraordinare - am fost putin nehotarati cu privire la numarul de zile pe care vroiam sa le petrecem la pensiune dar gazdele au fost intelegatoare si mereu cu zambetul pe buze. Mancarea foarte buna. Camera in care am stat noi a fost micutza dar curata.
Perioada sejurului:
7/2014

ro Priveliste superba, gazde minunate ,  21/06/2014

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Peisajul este mirific: verde catifelat cat vezi cu ochii, capite de fan, palcuri de padure, vaci pascand linistite. Pestera este impresionanta chiar daca nu este foarte mult de vizitat (traseul este f. scurt).
Pensiunea este ok. Am stat in camera la mansarda: foarte curat; privelistea vazuta de pe veluxul din acoperis este foarte placuta. Gazdele sunt deosebit de primitoare.Poti folosi bucataria pentru gatit sau poti savura delicioasele preparate facute de doamna Iuliana.
Recomand aceasta pensiune pentru liniste si relaxare.
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
8/2013

de Un popas obligatoriu pentru cei ce strabat Apusenii ,  25/08/2012

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Avem de a face cu un caz singular in peisajul iubitorilor de drumetii: atractia principala a zonei - pestera cu ghetarul Scarisoara - este, din punctul meu de vedere, doar pe locul doi ca argument pentru vizitarea zonei. Exista desigur si alte atractii naturale, dar eu doresc sa evidentiez in mod deosebit gazdele de la aceasta pensiune- familia Pasca. Aceasta familie este adevaratul motiv pentru care ar trebui sa vizitati aceasta pensiune. Exista cu siguranta pensiuni mai mari (sau mai mici), mai idilice sau mai elegante, mai usor accesibile sau mai iubite de o anumita categorie de clienti. Dar ma indoiesc totusi (desi nu le cunosc pe toate) ca exista niste gazde mai primitoare, mai calde, mai deschise si mai pline de suflet decat aceasta familie Pasca. Si includ aici nu doar pe doamna si domnul Pasca, ci si pe cei doi copii, care ajuta intens la treburile zilnice si participa activ la realizarea acestei atmosfere unice. Te simti pur si simplu de-al casei, nu esti doar un strain in trecere pe acolo. Recomand calduros tuturor iubitorilor de bun-simt si decenta sa-i viziteze. Nu vor regreta.
Multumesc din inima doamnei si domnului Pasca, precum si Madalinei si lui Madalin pentru timpul minunat petrecut acolo.
(Tradus cu Google)
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
8/2012