OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Paleu - cazare Ceahlau Bicaz, Durau

Bicazu Ardelean (Neamt) - Moldova

Total comentarii: 3 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Nota generala:

Total comentarii: 3

Ai fost deja in aceasta pensiune? Adauga comentariul tau!

ro O vacanta reusita ,  26/09/2016

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Am stat patru nopti la pensiunea Paleu cu un grup de opt persoane si scriu si în numele lor (m-au delegat), nu stiu daca pot sa mi gasesc cuvintele potrivite, sa descriu momentele traite, totul a fost la superlativ, conditii excelente, gazde primitoare, am calatorit destul, dar nu mi amintesc sa mai întâlnim asemenea gazde, oameni deosebiti din toate punctele de vedere, mâncare nu buna , FOARTE BUNA, zona frumoasa, poti ajunge la cheile Bicazului, Lacul Rosu, Manastiri, Humulesti destul de usor iar peisajele sunt de vis. Cu siguranta vom reveni si anul viitor pentru mai mult timp! Recomand din tot sufletul, tuturor celor ce merg în zona aceasta pensiune! Nu veti regreta! Vica Butaru din Constanta!
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
9/2016

ro Un sejur reusit! ,  05/09/2016

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Desi am stat doar doua zile, experienta in acest loc a fost desavarsita. Atmosfera calda, gazdele primitoare, mancarea buna si vizitele facute in locatii le din apropiere, ne fac sa revenim cu drag in acest loc. Va multumim d-na Mirela! Dan, Isabella si Patricia din Timisoara.
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
9/2016

ro minunat ,  20/08/2013

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

anul trecut am fost primiti de D-na Mirela in pensiunea Paleu pemtru 5 zile, au fost zile minunate ,conditiile foarte bune de cazare dar mai ales mancarea pregatita in casa Paleu este mai buna decat o facem noi acasa , mama d-nei Mirela fiind pe langa o gazda perfecta si o bucatareasa excelenta si foarte atenta , ciorba , zacusca , dulceata de afine dar si muraturile casei nu se pot uita . spuneam ca sunt foarte atente la oaspetii lor cele doua Doamne sunt si foarte bune ghid turistic punand la dispozitie si multe informatii si indicatii de tresee , iar seara cand te intorci de pe coclauri si munti te asteapta cu o cina grozava, noi am fost foarte multumiti si dorim sa mergem dinnou la Dumnealor si anul acesta pentru mai multe zile
maria&gilberto
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
8/2013