OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Castelul de Smarald - cazare Moldova

Pangaracior (Neamt) - Moldova

Total comentarii: 1 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Pensiunea Castelul de Smarald este situata in localitatea Pangarati, intr-un cadru natural deosebit, la 11 km de orasul Piatra Neamt .

Pensiunea Castelul de Smarald este deschisa tuturor persoanelor interesate de un sejur intr-un cadru relaxant si familiar, dar cu precadere oferta noastra este adresata grupurilor. 

+4.0753477627

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Bed & Breakfast, Vila
Pozitie: Munte, Deal, Lac
Cazare: Camera, Apartament
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 18
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Loc de joaca pt copii
  • Activitati teambuilding
  • Biciclete de inchiriat
  • Carte de credit acceptata
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

 Pensiunea Castelul de Smarald este situată în localitatea Pângărați, într-un cadru natural deosebit, la 11 km de orasul Piatra Neamț .

Pensiunea Castelul de Smarald se diferențiază printr-o arhitectură deosebită și oferă turiștilor care ne pășesc pragul un număr de 8 camere personalizate. Turiștii noștri au la dispoziție camere single, duble, triple, un apartament, o bucătărie ultramodernă precum și un loc unde se poate servi masa.
Pensiunea Castelul de Smarald dispune, de asemenea, de o parcare privată .

Este o construcție unde modernul se îmbină perfect cu rusticul. Atmosfera caldă face ca fiecare clipă petrecută în Pensiunea Castelul de Smarald să fie una de neuitat.

Grădina generoasă a Pensiunii Castelul de Smarald vă îndeamnă să descoperiți bucuria de a respira aerul curat de munte. 

Asocierea Smaraldului cu numele pensiunii nu este întâmplătoare, deoarece Smaraldul este un simbol al nemuririi, al rezistenței în fața energiilor negative și nu în ultimul rând, poartă simbolul dragostei eterne. Din acest motiv, smaraldul este considerat piatra speranței și a dragostei. 
Verdele intens al smaraldului amintește de renașterea naturii, de veselia primăverii și de liniștea acestui anotimp, stări și sentimente pe care am încercat să le transpunem în amenajarea pensiunii. 

Cu siguranță nu veți regreta alegerea facută. Vă așteptăm cu drag!

 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: nr 157 - Pangaracior617307 Pangaracior, Neamt

Coordonate GPS: Lat. 46.93125194 Lon. 26.21701721

Printeaza indicatiile stradale

+4.0753477627

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Activitati si imprejurimi

Castelul de Smarald - cazare Moldova (Descriere)

Turism  in zona.

Manastirea Pangarati.

Un loc plin de credinta si istorie deopotriva.

Prima menţionare scrisă a numelui Pângăraţi, este anul 1458, ceea ce ne face să credem că începuturile vetrei sihăstreşti de la Mănăstirea Pângăraţi trebuie plasată între sfârşitul secolului al XIV-lea şi începutul secolului al XV-lea când au apărut primele sihăstrii

Curtea şi Biserica Domnească din Piatra Neamţ

Ctitorie moştenită de la Domnitorul Ştefan cel Mare, din perioada 1468-1475, reprezintă o veritabilă efigie de nobleţe. Prin armonia formelor şi decoraţiunilor exterioare, prin monumentalitatea lipsită de stridenţe, ansamblul ilustrează pe deplin frumuseţea stilului arhitectural moldovenesc din perioada ştefaniană.

Muzeul de Artă Eneolitică Cucuteni Piatra Neamţ 

Muzeul de Artă Eneolitică Cucuteni constituie un unicat la nivel naţional, prin tematica abordată, fiind în acelaşi timp un muzeu de istorie, dar şi de artă, ce adăposteşte în prezent cea mai importantă colecţie eneolitică din sud-estul Europei. Aceasta este dedicată exclusiv artei cucuteniene, cu cele două componente de bază ale sale – arta decorativă şi arta figurativă – aici fiind expuse în prezent cele mai spectaculoase artefacte, ce constituie veritabile obiecte de prestigiu, aparţinând Complexului Cultural Precucuteni-Cucuteni 

Cetatea dacică Petrodava

Considerată una dintre cele mai interesante si comentate fortificaţii antice din Moldova, aceasta puternica cetate dacică incă mai ascunde destule mistere care asteaptă să fie descoperite 

Partie ski Cozla

Iubitorii sporturilor de iarna au cum sa-si petreaca timpul liber pe partia de ski .

Partia ski Cozla este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Moldova, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in apropiere.