OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pibunni Garboavele - cazare Moldova

Galati (Galati) - MoldovaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite
Pibunni Garboavele - cazare Moldova (Activitati si imprejurimi)

Pibunni Garboavele - cazare Moldova (Activitati si imprejurimi)

 Gradina Zoologica
Situata in Padurea Garboavele, pe o suprafata de 7 ha, la o distanta de 17 km nord-vest de Galati, Gradina Zoologica se afla intr-o etapa de dezvoltare si modernizare. 

Astfel, daca in perioada 1999-2002 s-au modernizat spatiile pentru ierbivore si pentru lup european, in anul 2004 a fost randul spatiului destinat leului african si tigrului siberian, precum si zona de recreere, urmand ca pana in 2010 sa se lucreze la celelalte spatii de habitatie si la accesorii. 

Tematica Zoo Garboavele a fost elaborata in 1997, impreuna cu specialistii de la European Association of Zoos and Aquaria si are drept obiective conservarea speciilor rare de animale, precum si educatia pentru conservare.


Palatul Navigatiei
Palatul Navigatiei, astazi Gara fluviala, este atestata din ultimul deceniu al secolului al XIX-lea si inceputul secolului al XX-lea, fiind proiectat de arhitectul Petre Antonescu. Momentan, acesta este sediul mai multor institutii precum ``Administratia Porturilor Dunarii Maritime`` sau ``Compania de Navigatie Fluviala Romana Navrom``.

Biserica "Sf. Arhangheli Mihail si Gavril" Biserica "Sf. Arhangheli Mihail si Gavril" a fost construita ca schit in 1763 de calugarii de la manastirea Neamt. Actuala biserica este ctitorita de Gheorghe Sisman, negustor din Galati, intre anii 1802-1805.
Incendiata si pradata in 1821, a fost restaurata in 1858, iar dupa 1920 a fost folosita ca biserica de mir, pana in 1976 cand a revenit in sanul monahal, ca schit pentru calugari si metoc al episcopiei.
In chiliile din curtea manastirii s-au deschis in 1832 cursurile primei scoli publice din Galati.  

Servicii

Restaurant:
  • Meniu pentru copii
  • Bucatarie locala tipica
Atractii in apropiere:
  • Rezervatie naturala
  • Muzee si galerie de arta
Sport si activitati in imprejurimi:
  • Calarie
  • Tenis