OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa Coca - cazare Slanic Moldova

Targu Ocna (Bacau) - Moldova

Total comentarii: 3 (Nota  4 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Nota generala:

Total comentarii: 3

Ai fost deja in aceasta pensiune? Adauga comentariul tau!

ro Casa Coca ,  20/08/2015

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

E un loc minunat de vis ,cu niste oameni minunati .Acolo totul e de vis mai ales doamna Coca,acolo te simti ca acasa .Ai liniste ai un leagan care poti sa te dai si cel mai important este un loc de VIS. Acolo gasesti tot ce cauti . Nu va deranjeaza nimeni .Va recomand sa va duceti la doamna Coca. Si sa stiti ceva cine cauta unde nu trebuie si deschid locuri care nu au voie normal ca isi rup picioarele,asa se intampla cu oameni prea bagareti. Nu iti baca mana in oala ca te frigi
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
8/2015

ro pericol ,  28/08/2013

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Risc mare de a va rupe picioarele in beciul mascat de sub intrarea in bucatarie.Eu am patit-o.Trebuie sa ma refac dupa o operatie de calcaneu vreo 2 luni.Desi incerc sa postez acest comentariu vad ca nu apare.Oare este nevoie sa informez presa sau alte organe? Eu am vrut doar sa informez si urmatorii turisti sa nu pateasca ce am patit eu, nu altceva, insa pana la urma nu se stie daca se mai ascunde mult adevarul.
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
8/2013

ro pericol ,  26/08/2013

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Pe cat e de frumoasa pe atat e de periculoasa.Exista un beci ascuns sub intrarea in bucatarie in care poti sa cazi riscandu-ti viata.Eu nu am stiut de existenta acestiua, am cazut vreo 2 metri in gol si m-am ales cu ambele picioare rupte, la unul fiind chiar operata si necesitand ingrijiri si repaus pana la mijlocul lunii octombrie.Va dati seama cat m-a costat o zi de distractie si material si psihic.
Perioada sejurului:
8/2013