OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Ioana - cazare Tara Maramuresului

Vadu Izei (Maramures) - Maramures

Total comentarii: 3 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Nota generala:

Total comentarii: 3

Ai fost deja in aceasta pensiune? Adauga comentariul tau!

ro vacanta de nota 10 ,  02/11/2018

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

RECOMAND CALDUROS. Daca doriti sa aveti o vacanta de neuitat, intr-o zona linistita, daca doriti sa vedeti obiceiuri in peroada Sf, Marii, sa vedeti toate obiectivele turistice din Maramures (locatia este chiar la mijloc), daca doriti sa vedeti o furnicuta de gazda ajutata de doi puisori minunati si o bunica geniala, mergeti in aceasta locatie. Mancarea este buna, proaspata, horinca in fiecare zi, cafea la discretie si sfaturi despre locatie si petrecere a timpului liber. Ca sa nu mai spun ca te poti imbraca in port maramuresean. Bravo din toata inima!
Perioada sejurului:
8/2018

ro Pensiunea Ioana? ,  01/10/2018

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Despre pensiunea Ioana pot spune deschis ca e casuta din poveste. Esti intampinat de o poarta maramureseana pe care este scris astfel: " Zis-o Gruia lui Novac, somnu-i pierdere de cap, bautura-i ra betie, mandrele -s becisnacie!" ...Un loc aparte, cu o incarcatura emotionala pana la cer! Asezata intre munte si doua bisericute din lemn.....sederea la Ioana ( pentru cunoscuti Maria )este transformata in vis. In camera peretii sunt din barne....miroase a lemn crud....a toamna si a verde.....Acolo mi-a ramas o parte din suflet. Un iaz cu muuulti pestisori jucausi intregeste imaginea. Sa scri despre aceasta casuta o poveste ...ai ce scrie. E casuta care ofera ceace-i lipseste oraseanului. Tihna. Despre stapani.... calzi si primitori, parca-ti sunt prieteni vechi, iar bucatele te determina sa uiti acele cantarului!Nu pregetati sa ajungeti in acele Dumnezeesti plaiuri,sa mergeti paralel cu Iza catre Valea Stejarului....noi voi reveni! Semnam: Doi moldoveni din Iasi
» [Pensiunea Ioana] raspunde: Multumim frumos pentru apreciere!
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
10/2018

ro Minunat ,  23/03/2018

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Am petrecut o seara in aceasta locatie, nu am nimic de reprosat. Proprietarii foarte amabili, palinca foarte buna , mancarea de nota 10.
Singurul minus ar fi faptul ca apa de la baie este sulfuroasa
» [Pensiunea Ioana] raspunde: Multumim pentru aprecierile facute!
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
9/2017