OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Ioana - cazare Tara Maramuresului

Vadu Izei (Maramures) - Maramures

Total comentarii: 4 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Nota generala:

Total comentarii: 4

Ai fost deja in aceasta pensiune? Adauga comentariul tau!

ro Totul la superlativ. ,  24/08/2021

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Locatia pare desprinsa din povesti.Arhitectura tipic maramuresana,peisajul care i?i taie rasuflarea,gazda si oamenii locului,care oricat ar fi de obositi te intampina cu zambetul pe buze,ospitalitatea,toate rasplatesc efortul drumului lung si iti ofera un concediu de neuitat.
Pensiunea este foarte curata,servicii ireprosabile,un mic lac plin cu peste unde iti poti arata abilitatile de pescar si este amplasata intr-un loc foarte frumos,aproape de multe obiective turistice din zona.
Un loc in care, cu siguranta,vom reveni.
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
8/2021

ro vacanta de nota 10 ,  02/11/2018

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

RECOMAND CALDUROS. Daca doriti sa aveti o vacanta de neuitat, intr-o zona linistita, daca doriti sa vedeti obiceiuri in peroada Sf, Marii, sa vedeti toate obiectivele turistice din Maramures (locatia este chiar la mijloc), daca doriti sa vedeti o furnicuta de gazda ajutata de doi puisori minunati si o bunica geniala, mergeti in aceasta locatie. Mancarea este buna, proaspata, horinca in fiecare zi, cafea la discretie si sfaturi despre locatie si petrecere a timpului liber. Ca sa nu mai spun ca te poti imbraca in port maramuresean. Bravo din toata inima!
Perioada sejurului:
8/2018

ro Pensiunea Ioana? ,  01/10/2018

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Despre pensiunea Ioana pot spune deschis ca e casuta din poveste. Esti intampinat de o poarta maramureseana pe care este scris astfel: " Zis-o Gruia lui Novac, somnu-i pierdere de cap, bautura-i ra betie, mandrele -s becisnacie!" ...Un loc aparte, cu o incarcatura emotionala pana la cer! Asezata intre munte si doua bisericute din lemn.....sederea la Ioana ( pentru cunoscuti Maria )este transformata in vis. In camera peretii sunt din barne....miroase a lemn crud....a toamna si a verde.....Acolo mi-a ramas o parte din suflet. Un iaz cu muuulti pestisori jucausi intregeste imaginea. Sa scri despre aceasta casuta o poveste ...ai ce scrie. E casuta care ofera ceace-i lipseste oraseanului. Tihna. Despre stapani.... calzi si primitori, parca-ti sunt prieteni vechi, iar bucatele te determina sa uiti acele cantarului!Nu pregetati sa ajungeti in acele Dumnezeesti plaiuri,sa mergeti paralel cu Iza catre Valea Stejarului....noi voi reveni! Semnam: Doi moldoveni din Iasi
» [Pensiunea Ioana] raspunde: Multumim frumos pentru apreciere!
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
10/2018

ro Minunat ,  23/03/2018

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Am petrecut o seara in aceasta locatie, nu am nimic de reprosat. Proprietarii foarte amabili, palinca foarte buna , mancarea de nota 10.
Singurul minus ar fi faptul ca apa de la baie este sulfuroasa
» [Pensiunea Ioana] raspunde: Multumim pentru aprecierile facute!
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
9/2017