OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Via Transilvanica

Via Transilvanica ofera o experienta unica pentru toti cei care doresc sa exploreze frumusetea istorica si naturala a Transilvaniei.

Via Transilvanica este un traseu de drumetie lung de peste 1400 de kilometri ce strabate regiunea pitoreasca a Transilvaniei, in inima Romaniei. Cu punct de plecare de la Putna pana la Drobeta Turnu Severin este destinat drumetiei pe jos, cu bicicleta sau calare. Acest traseu, conceput pentru a imbina frumusetea naturala a peisajelor cu bogatia istorica si culturala a zonei, ofera drumetilor oportunitatea de a descoperi si experimenta in profunzime Transilvania si farmecul sau unic.

Istorie și Cultura
Transilvania este cunoscuta pentru mostenirea sa culturala si istorica bogata. Via Transilvanica trece prin sate si orase istorice, castele medievale, biserici fortificate si manastiri vechi. Drumetii au ocazia de a explora orase precum Sibiu, Cluj-Napoca, Brasov si multe altele, fiecare cu propria sa poveste si arhitectura distincta.Peisaje Uimitoare
Traseul strabate o varietate impresionanta de peisaje, de la vai si paduri intinse pana la zone montane spectaculoase. Drumul te poarta prin Muntii Carpati, oferind panorame pitoresti si oportunitati de a te conecta cu natura intr-un mod profund.

O Aventura pentru Toti
Via Transilvanica este conceputa sa fie accesibila diferitelor niveluri de experienta in drumetii. Segmentele traseului sunt variate, cu optiuni pentru plimbari scurte si usoare sau pentru aventuri mai intense de lunga durata. Astfel, atat pasionatii de drumetii, cat si familiile sau cei care doresc sa-si petreaca timpul in aer liber, pot gasi ceva potrivit pe acest traseu captivant.Promovarea Turismului Durabil
Pe langa aspectele culturale si naturale, Via Transilvanica promoveaza si turismul durabil. Traseul incurajeaza respectul pentru mediu si comunitatile locale, incurajand vizitatorii sa adopte practici ecologice si sa sprijine economia locala.

Via Transilvanica ofera o experienta unica pentru toti cei care doresc sa exploreze frumusetea istorica si naturala a Transilvaniei. Cu traditii bogate, peisaje spectaculoase si oportunitati de aventura, acest traseu este o modalitate minunata de a experimenta inima Romaniei intr-un mod autentic si profund.

Pensiuni Bucovina - Cazare Bucovina
Pensiuni Transilvania - Cazare Transilvania
Pensiuni Oltenia - Cazare Oltenia