OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

5 Targuri de Craciun, 5 targuri de poveste - Romania 2021

Magia sarbatorilor de iarna este intregita de atmosfera de poveste de la targurile de Craciun

Magia sarbatorilor de iarna este intregita de atmosfera de poveste de la targurile de Craciun. Aromele, culorile, luminitele, brazii si casutelele, colindele si poate si zapada, ne vor ajuta atat pe noi adultii cat si pe copii sa ne lasam fermecati de tema fiecarui targ de poveste..

Targul de Craciun din Timisoara

Atmosfera de basm de la targul de Craciun din centrul Timisoarei anul acesta este imbogatita cu un patinoar de 600 metri patrati! In fiecare zi va puteti bucura de carusel si celelate atractii ale targului, iar in zilele de weekend va puteti plimba si cu trenuletul..


Pensiuni Banat Cazare Banat

Targul de Craciun din Craiova

A obtinut locul 6 in clasamentul celor mai frumoase targuri de Craciun din Europa. Chiar daca nu este foarte mare veti fi placut surprinsi de frumusetea bradului, de multitudinea instalatiilor si a varietatii casutelor cu produse artizanale..


Pensiuni Oltenia Cazare Oltenia

Targul de Craciun din Oradea

Asa cum ne-a obisnuit Oradea, oras vesel si plin de culoare, ne asteapta cu targul sau de Craciun plin de luminite si culoare fiind unul dintre cele mai frumoase targuri din tara..


Pensiuni Bihor Cazare Bihor

Targul de Craciun din Brasov

Anul acesta, Brasovul ne asteapta cu un targ de Craciun plin de magie si basm. Cu bradul sau superb care strajuieste piata Sfatului, acolo unde suntem intampinati cu aroma de vin fiert si scortisoara, turata dulce si multe alte bunatati pregatite de micii producatori locali..


Pensiuni Brasov Cazare Brasov

Targul de Craciun din Sibiu

Poate unul dintre cele mai vechi si frumoase targuri de Craciun din tara, Sibiul va asteapta si anul acesta cu atmosfera sa boema, cu turta dulce si vin fiert, bradul si luminitele care creeaza acea atmosfera magica cu care am fost obisnuiti in fiecare an..


Pensiuni Sibiu Cazare Sibiu