OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

5 idei de calatorie pentru luna Martie 2018

Zilele incep sa fie din ce in ce mai lungi iar nevoie de primavara incepe sa se simta. Esti pregatit sa lasi iarna in urma? Daca da, avem evenimente pe toate gusturile! Incheiem sezonul de schi, alergam pe nisip la malul marii sau respiram niste aer curat pe dealuri si coline..

02 - 04 Martie 2018 - Cupa Mondiala de Sarituri cu schiurile (Feminim) - Rasnov (Valea Carbunarii)

Orasul Rasnov, gazda marelui eveniment din 2-4 martie, va invita la a 4-a editie a Cupei Mondiale feminine organizate in Complexul Olimpic de Sarituri cu Schiurile de pe Valea Carbunarii.


Cel mai asteptat eveniment sportiv al acestui inceput de an va avea loc la Rasnov. Este prima reuniune a sportivilor, dupa Jocurile Olimpice de Iarna, de la Pyeongchang - Coreea de Sud.
INTRAREA LIBERA!

(Pensiuni Rasnov, Cazare Rasnov)

11 Martie - Slide & Freeze 2018 - Arena Platos Paltinis

Sunteti asteptati la Arena Platos pentru inchidere sezonului de iarna cu cele mai amuzante probe de concurs la SLIDE & FREEZE: jump&freeze/slide & freeze/ambarcatiuni
Inscrierile se fac exclusiv on-line pana la data de 10 Martie 2018. Nu se percepe taxa de participare.Categorii de concurs:
Jump & Freeze, 2 sarituri, se premiaza cea mai buna figura executata in aer cu aterizare in apa cu snowboardul si cu schiurile
Slide & Freeze, aquaplanare pe apa, format eliminatoriu prin reducerea distantei intre start si bazin. Se premiaza cea mai lunga alunecare pe schiuri si snowboard, femei si barbati.

Ambarcatiuni, individual sau pe echipe, se acorda puncte pentru creativitate, impresie artistica, alunecare pe zapada si aquaplanare.

(Pensiuni Sibiu, Cazare Sibiu)

17 Martie - Primavera Trail Race 2018 - Comuna Suncuius, Bihor

Primavera Trail Race este un concurs de alergare montana organizata in Padurea Craiului de ACS Xterra Sport Bihor.
Participantii in functie de gradul lor de pregatire pot alege din 2 trasee:
Unul mai lung de 45,3 km maraton si 2500 m+ si diferenta de nivel, si unul de 16,1 km cross si 1055 m+ si diferenta de nivel.


Startul si finishul va fi in Suncuius. Ambele trasee parcurg in mare masura poteci turistice marcate si in mica masura drumuri asfaltate si de macadam, marcate corespunzator de organizatori. Traseul parcurge cele mai frumoase parti din regiune, belvedere, cascada etc., iar din cauza diferentei mare de nivel acest concurs devine unul destul de greu.
Sunteti asteptati numerosi!

(Pensiuni Bihor, Cazare Bihor)


25 Martie - Maratonul Nisipului 2018 - Mamaia, Constanta

Vino sa alergam impreuna a V-a editie Maratonul Nisipului.
Cand? 25.03.2018
Unde? Plaja Mamaia, Constanta, Romania
Curse competitive? 42km, 21km, 10km, 5km.
Curse necompetitive? FamilyRun


Taxe de inscriere?
Intre 01.02.2018 – 11.03.2018
Maraton : 120lei
Semimaraton : 110lei
Cros 10km : 80lei
Cursa populara 5km : 70lei.
FamilyRun: 20lei/pers.

(Pensiune Constanta, Cazare Constanta)


30 Martie - 10 Aprilie - Targul de Pasti 2018 - Sibiu

Targul de Pasti anul acesta incepe in 30 martie si va ramane deschis pana in 10 aprilie. Vor fi expozanti din toate colturile tarii cu multe bunatat iar cei mici vor avea ocazia sa se joace in cetatea gonfiabila sau sa se plimbe cu trenuletul. Si anul acesta va fi prezenta casuta iepurasilor atat de indragita de cei mici la editia anterioara.


(Pensiuni Sibiu, Cazare Sibiu)