OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

5 idei de calatorie pentru luna mai 2019

Luna lui Florar, este luna in care se spune ca Raiul coboara pe pamant. Astfel ca, toate evenimentele alese de noi se vor desfasura in aer liber. Cu totii simtim nevoia sa ne incarcam cu energia soarelui iar aerul curat sa ne inunde plamanii..

4 Mai 2019 Salomon EcoRun Moieciu - Moieciu de Sus

Primul weekend al lunii mai incepe in forta cu "Salomon EcoRun Moieciu". Traseul este format din trei bucle.
Marathon: aproximativ 42km, 2400m D+, 9h timp limita
Traseul este format din trei bucle ce formeaza trifoiul EcoRun, startul si sosirea vor fi in Moieciu de Sus.
Startul va fi din centrul satului Moieciu de Sus, din fata Caminului Cultural.
Bucla 1: cca: 14,2 km
START: Moieciu de Sus -> La Mandru -> Fundatica -> Scoala Fundata -> Moieciu de Sus;
Bucla 2: cca 14,5 km
Moieciu de Sus -> Culmea Lunga -> Valea Lunga -> Cheile Gradistei – Moieciu -> Cheile Gradistei – Fundata -> Moieciu de Sus
Bucla 3: cca 13,2 km;
Moieciu de Sus -> La Bisericuta -> Valea Bangaleasa -> Poiana Gutanu -> Poiana Plesii – Moieciu de Sus -> SOSIRE.

(Pensiuni Moieciu de Sus, Cazare Moieciu de Sus)

10 - 19 Mai 2019 StudentFest 2019 - Timisoara

Festivalul are ca scop principal crearea unui mediu propice tinerilor artisti pentru a se exprima si a se promova continuu, acesta reprezentand o adevarata rampa de lansare de-a lungul anilor. Pe parcursul intregului festival, aducem in atentia publicului evenimente culturale diverse, cu acces gratuit, astfel construind un dialog multicultural cu cei interesati, dar si ateliere de lucru special concepute pentru a oferi participantilor noi oportunitatide a invata si de a se dezvolta creativ in diferite domenii ale artei, iar alaturi de facilitatori si artisti consacrati, vor crea concepte artistice finale, ce vor fi prezentate in spatii expozitionale.(Pensiuni Timisoara, Cazare Timisoara)

16 - 19 Mai Festivalul Scoicilor 2019 - Constanta

In perioada 16 - 19 mai in Piata Ovidiu din Constanta, sunteti asteptati la editia a 4a a "Festivalului Scoicilor".
Este vorba despre un evenimente unde vedeta principala este scoica si unde aceasta va fi gatita in diverse retete culinare.
Va asteptam la o portie sanatoasa de scoici de Marea Neagra.(Pensiuni Constanta, Cazare Constanta)

18 Mai Transilvania 100K 2019 - Bran

Ajunsa la cea de a VIa editie a curselor de alergare montana ce se desfasoara intr-una din cele mai frumoase regiune a Europei de Est, incepand si terminandu-se in umbra Castelului Bran. Pentru 2019, aveti posibilitatea de a alege intre cinci curse de diferite distante, cea mai scurta fiind de 20 de kilometri, urmata de skyrace-ul de 30 de kilometri si cele trei probe de ultramaraton de 50, 80, respectiv 100 de kilometri. Vino sa iei parte la inca o editie de neuitat!
* Curse de calificare pentru UTMB(Pensiuni Bran, Cazare Bran)

25 -26 Mai International Marathon 2019 - Brasov

Maratonul International Brasov powered by Telekom Sport este un eveniment sportiv de masa, un prilej de sarbatoare pentru oras, de promovare a obiectivelor turistice, culturale, gastronomice.
Din 2017, evenimentul de alergare din Brasov este oficial membru full AIMS International (Asociatia Internationala a Maratoanelor si Curselor de Distanta), cel mai important for international in domeniu.
Oricine poate participa! De la 6 la 90+ ani, alegand una dintre cele 6 curse, pe distante diferite: maraton 42km, semimaraton 21km, cursa de 10,7km si cursele populare de 5,7km, 2,5km (necompetitiva si necronometrata, in scop caritabil), crosul universitat team run 4×10.7km si curse pentru copii intre 6-14 ani.

(Pensiuni Brasov, Cazare Brasov)