OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

5 idei de calatorie pentru luna Iunie 2019

In luna lui Ciresar avem o agenda plina ochi de activitati in aer liber. Stii ce sa alegi intre: arta, sport si voie buna?

31.05 - 09 Iunie TIFF 2019 - Cluj Napoca

Primul weekend al lunii Iunie incepe cu Festivalului International de Film Transilvania 2019 (TIFF), organizat de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc, este primul si cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din Romania.(Pensiuni Cluj, Cazare Cluj)

09 Iunie Blaj aLive 2019 - Blaj

Ajuns la cea de-a saptea editie, festivalul Blaj aLive promoveaza libertatea, educatia si inovatia ca suport pentru dezvoltare culturala si gazduieste initiativele tinerelor organizatii, parte din noua revolutie culturala.
De asemenea, el sustine unirea comunitatilor de pretutindeni, devenind locul de intalnire pentru petrecerea unui weekend de experiente culturale binevenite pentru dezvoltarea unei comunitati de oameni frumosi, uniti si pregatiti sa aduca un plus de culoare si valoare in jurul lor.(Pensiuni Alba, Cazare Alba)

14 - 23 Iunie Festivalul International de Teatru 2019 - Sibiu

Festivalul International de Teatru de la Sibiu reprezinta, dincolo de o celebrare a artelor, o imbinare perfecta intre teatru, dans, circ, film, carte, conferinte, expozitii, performance, muzica, si o ocazie de invatare si perfectionare pentru mii de voluntari romani si straini care s-au alaturat, anual, evenimentului, legand prietenii uneori de o viata.
In 1993, un grup de oameni a pornit un Festival. Din dragoste de teatru, de oras, de comunitate. Astazi, o lume intreaga recunoaste cu reverenta ca, vreme de zece zile, in timpul Festivalului International de Teatru, Capitala Culturala Mondiala este in Romania, la Sibiu.
Veniti sa fiti parte din poveste!(Pensiuni Sibiu, Cazare Sibiu)

20 - 23 Iunie Pelicam 2019 - Tulcea

Filme de la Marea Neagra, productii despre identitati regasite, povestile unor tineri din toata lumea pentru care protejarea planetei a devenit o prioritate si filme cu perspective ecologice invioratoare – toate se vor vedea in premiera nationala la cea de-a 8-a editie Pelicam – Festivalul International de Film despre Mediu si Oameni, care avea loc intre 20-23 iunie la Tulcea.(Pensiuni Tulcea, Cazare Tulcea)

29 - 30 Iunie Arad Open Air 2019 - Arad

Arad Open Air este un festival dedicat tuturor iubitorilor de muzica.
O aventura de neuitat a imbinat, de fiecare data, zone muzicale variate, precum muzica electronica, rock, hip-hop cu arta si cultura expansiva a comunitatilor, iubitorilor de creativitate si moduri alternative de viata.
Va invitam sa intrati si la editia a-IV-a, din 2019, in lumea noastra daca nu ati facut-o deja, sa calatoriti cu noi, sa deveniti unul dintre membrii familiei noastre.(Pensiuni Arad, Cazare Arad)