OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

5 idei de calatorie pentru luna februarie 2018

Luna Februarie vine si ea plina de evenimente in aer liber unde zapada este protagonista numarul 1!
Unde ti-ar placea sa mergi si de ce nu, sa si participi?

03 Februarie 2018 - Record de ture in 12 Ore - Arena Platos, Paltinis

Formatul concursului este unul simplu, participantii au toata partia la dispozitie pentru a cobora in stil propriu, fara porti sau traseu delimitat. Accesul pe partie este permis doar participaniilor la concurs.Prietenii si suporterii vor incuraja concurentii la baza partiei, muzica si butoaiele cu foc vor crea mediul propice de a petrece pe partie urmarind evolutiile concurentilor in stabilirea Recordului de ture in 12 ore la Arena Platos Paltinis.

(Pensiuni Paltinis, Cazare Paltinis)

17 Februarie 2018 - Parangul Night Challenge - Petrosani

Aceasta Editie Aniversara se va desfasura in penultimul weekend din luna februarie si vor fi:
- noi categorii de varsta (mai multe) atat la baieti cat si la fete
- locatie de lux pentru "cartierul general" al cursei
- premii generoase in bani
- bonus generos pentru doborarea recordului de cursa
- prezenta unor sportivi de top
- cursa pentru copii
- after partyPe langa cele enumerate, multe alte surprize vin sa va convinga de faptul ca nu trebuie sa ratati aceasta editie.
In plus, toti cei care ati fost prezenti la toate cele patru editii precedente, la editia aniversara veti beneficia de inscriere gratuita.

(Pensiuni Petrosani, Cazare Petrosani)


18 Februarie - Hell of the East Semi-Maraton 2018 - Targusor, Constanta

Organizatorii ne intreaba daca: sunteam satui de Aglomeratia Urbana si de Canicula de asta vara?? Daca da, atunci suntem invitati la o plimbare in aer curat. Si cum altfel decat la o plimbare cu bicicleta impreuna cu prietenii

Invitatia suna asa: "Cu 12 zile inainte de Calendele lui Martius (profanii vor citi 18 FEBRUARIE), imediat dupa ortus solis (din nou, profanii vor citi rasarit), ne vom aduna la start.Iti oferim ocazia sa ADMIRI, IN TIHNA, frumusetile Dobrogei. Pentru a beneficia de o relaxare totala recomandam utilizarea BICICLETELOR DE TEREN, asigurandu-se astfel un confort sporit. Kitul antipana este pus la dispozitie de catre organizatori pentru ca voi, participantii, sa fiti lipsiti de absolut orice grija.
Deoarece anul trecut unele persoane au experimentat USOARE STARI DE DISCONFORT, recomandam sa va echipati corespunzator (briza isi poate face prezenta in mod ocazional). Nu uitati de crema autobronzanta.
Traseul masoara doar 21km dar, veti putea CONTEMPLA urmatoarele repere turistice: Gura Dobrogei, Cheile Dobrogei, Pestera Liliecilor si Manastirea Sf. Casian.
Hell of the East

(Pensiuni Constanta, Cazare Constanta)


24 - 25 Februarie - Red Bull Oslea Hiride 2018 - Oslea, Muntii Vilcan

Pe 24 februarie 2018 se da startul editiei cu numarul 7 a evenimentului Red Bull Oslea Hiride, un concurs de freeride ski si snowboard ce include si partea de urcare a muntelui.

Competitia se desfasoara in masivul Oslea din muntii Vilcan, jud. Hunedoara. Accesul la locatia evenimentului se face pe DN 66A, parcurgand orasele Vaii Jiului dinspre Petrosani spre Uricani pana in zona Complexului Turistic Cheile Butii.
Red Bull Oslea Hiride


(Pensiune Hunedoara, Cazare Hunedoara)


24 - 25 Februarie - Vladeasa Winter Trail 2018 - Vladeasa

Vladeasa Winter Trail este un eveniment care se desfasoara pe parcursul a doua zile. Prima zi va fi dedicata unei competitii de schi de tura si unui concurs de schi fond pentru copii, iar cea de a doua zi pentru alergare montana, copii si adulti.

Vladeasa Winter Trail este un eveniment sportiv care prin particularitatile sale doreste sa atraga atentia asupra unei zone speciale din Muntii Apuseni. Este vorba despre satul Rogojel, din comuna Sacuieu, un sat situat la poalele Masivului Vladeasa.
WinterTrailVladeasa


(Pensiuni Vladeasa, Cazare Vladeasa)