OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

5 idei de calatorie pentru luna aprilie 2019

In luna aprilie a acestui an sarbatorim Floriile, Sf. Gheorghe si Pastele. Evenimente pe care cei mai multi dintre noi ne dorim sa le petrecem in natura, in aer curat. Zilele sunt din ce in ce mai lungi iar simfonia copacilor infloriti tocmai incepe. Iata ce sugestii ti-am pregatit..

6 Aprilie 2019 Semimaraton 2019 - Brasov

Editia a VIII-a Semimaratonului Brasov Intersport va avea loc Sambata, 6 Aprilie 2019.
Traseul de 21 km porneste din inima Scheiului din Piata Unirii. Se va incheia apoi pe stradutele cu iz medieval tot din Schei, ce duc inapoi catre Piata Unirii.Timpi limita de parcurgere: 1 ore 30 min pt punctul de la cariera din Poiana Brasov si 3 ore 30 min pt finish. Depasirea acestor timpi atrage descalificarea.

(Pensiuni Brasov, Cazare Brasov)12 - 14 Aprilie 2019 Simfonia Lalelelor - Pitesti

Istoria Simfoniei Lalelelor incepe asa: "27 noiembrie 1972 – o zi mohorta de toamna in care la Pitesti s-au adus, spre a fi plantati in centrul orasului, 3.000 de bulbi de lalele si 100 de zambile. Acestia proveneau de la un floricultor amator, Weill Alois, din Arad, si de la piata de flori din Oradea.Nimeni nu s-a gandit atunci ca acea zi va insemna pentru Pitesti un destin, acela de a deveni in scurt timp un oras al florilor, caruia de nenumarate ori i s-a spus Olanda Romniei."

(Pensiuni Arges, Cazare Arges)17 - 21 Aprilie 2019 ESTE Film Festival - Sibiu

Intre 17 si 21 aprilie 2019, cele mai premiate si apreciate productii europene ajung la Sibiu. Proiectiile vor fi gazduite in 4 sali: Aula Magna ULBS, Teatrul Gong, Centrul Cultural "Ion Besoiu" si Muzeul Astra.Vor fi 6 sectiuni: Best of Europe, Film Romanesc, In Frame, CinExplorez, Experiente si noua Competitie de scurtmetraje romanesti.

(Pensiuni Sibiu, Cazare Sibiu)19 - 29 Aprilie 2019 - Targul de Pasti - Oradea

Parinti, copii si bunici sunteti asteptati la o noua editie a Targului de Pasti Oradea, cu mestesuguri si traditii, jocuri si ateliere de creatie, decoruri de poveste si multe, multe bunatati.(Pensiuni Bihor, Cazare Bihor)24 Aprilie - 5 Mai 2019 - Zilele Sfantu Gheorghe - Sfantu Gheorghe

Programata sa se desfasoare in perioada 24 aprilie – 5 mai, a 28-a editie a Zilelor Sfantu Gheorghe promite sa fie una a noutatilor. Parc de distractii la Arena Sepsi, un mic Street Food Festival, evenimente culturale care vor dura 9 zile, dar si 1 Mai la Sugas Bai - toate fac parte din larga paleta a activitatilor propuse de organizatori.(Pensiuni Covasna, Cazare Covasna)