Farmhouse added to favorites
Farmhouse removed from favorites

Our Philosophy

laPensiuni.ro este ghidul natural pentru pensiuni de calitate pentru vacante in natura in Romania.

"laPensiuni.ro" este sinonim cu timpul liber petrecut in aer liber si in mijlocul naturii, intr-un mediu socio-rural bogat in cultura, traditii autentice si produse agro-alimentare de calitate. Toate pensiunile si structurile agroturistice prezentate in laPensiuni.ro sunt selectionate cu atentie de catre echipa noastra pentru a oferi acest tip de cazare si de primire, intr-o varietate de preturi si de servicii care sa indeplineasca  cele mai diferite exigente. 

Pentru noi, calitate inseamna sa dam un raspuns adecvat nevoilor si dorintelor fiecaruia, cat mai apropiat de realitate. Pentru aceasta:

    • sunt selectionate numai pensiuni care ofera o adevarata vacanta in natura, un refugiu in afara orasului si departe de poluare.
    • pensiunile si structurile agroturistice sunt descrise in mod cat mai complet si mai apropiat de realitate: unele ofera cazare si tratament de lux, altele ofera o primire si o cazare simpla si cazona; important este ca ele sa indeplineasca ceea ce promit in prezentarea lor.
    • lucram la foc continuu pentru a imbunatati site-ul si serviciul oferit, si pentru a oferi utilizatorului o experienta cat mai simpla si mai intuitiva

Pentru a mentine acest standard de calitate, ascultam intotdeauna parerea vizitatorilor si a clientilor nostrii. Imbunatatim site-ul si serviciile oferite tinand cont de parerile si sugestiile celor care il folosesc, si ne bazam si pe comentariile oaspetilor pensiunilor noastre pentru a evalua calitatea acestora.`

 

 

*Site-ul laPensiuni.ro este pur informativ, Vitrina Web s.r.l. nu este si nu acţionează ca un operator de turism şi nu face rezervări. Eventuale cereri de informatii vor fi trimise, in urma unei cereri fara nici o obligatie pentru client, direct catre responsabilii respectivei pensiuni prezente in laPensiuni.ro si acestia vor continua in mod direct relatia cu potentialul client. In cazul in care identificam comportamente si prezentari neadecvate ale pensiunilor de pe situl nostru, ne rezervam dreptul analiza eventualele plangeri ale utilizatorilor si de a elimina pensiunile respective.