OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Gruiul Colunului - cazare Transilvania

Colun (Sibiu) - TransilvaniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

 Cotidianul  ne condamna incet dar sigur la insingurare, cu pretexte care mai de care mai serioase.

Petrecerea timpului cu familia si / sau cu cei mai buni prieteni, intr-o atmosfera calda, simpla si linistita, poate readuce bucuria, poate reinnoda legaturi si poate reaseza prioritatile de viitor.

Conceptul  “Famila & Prietenii” propune aducerea impreuna intr-o casa unifamiliala de la tara, a familiei extinse sau a familiei insotite de prietenii cei mai buni, companie ideala pentru o vacanta in stil traditional.

Gruiul Colunului este o destinatie ce isi cauta locul printre arhetipurile turismului rural romanesc, care ofera intr-o casa de tara modernizata si adusa la confortul zilelor noastre, spatiu de cazare pentru 8 persoane si modalitati de petrecere a timpului in mod divers si atragator pentru toate varstele.

Oferta turistica a centrului agroturistic, ecologic si educativ “Gruiul Colunului” cuprinde oferta de cazare in regim de 3 stele si masa in sistem selfcare / catering / meniul zilei pregatit la locatie.

 

0766191453

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Agroturism
Pozitie: Munte
Cazare: Toata cladirea, Camera, Apartament
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 8
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Loc de joaca pt copii
  • Ferma didactica
  • Vanzare produse locale
  • Biciclete de inchiriat
  • Carte de credit acceptata
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor
  • Spatiu campare/rulote

 Cele 8 locuri de cazare sunt impartite intr-un apartament cu 2 camere (dormitor cu pat matrimonial, camera de zi cu pat duo) cu baie, o camera cu 2 paturi si baie, o camera cu canapea de 2 persoane si toaleta de serviciu.

Obiectivele centrului agroturistic, ecologic si educativ sunt acelea de a oferi servicii de turism montan, cultural si educativ in zona Piemontului Fagaras, cu o arie extinsa pana la orasele Brasov, Sibiu si Sighisoara.

Atelierele de invatare din cadrul centrului formeaza de maniera transgenerationala, deprinderi si obiceiuri de viata, de alimentatie, de gospodarie si gradinarit, aduc in actualitate metode traditionale de preparare si conservare a produselor naturale de proximitate si permit dezvoltarea personala indiferent de varsta prin indeletniciri si jocuri de echipa creative si educative.

Traseele de bicicleta, auto off road sau sesiunile de photo hunting imbina miscarea cu bucuria artei si conditia fizica cu stima de sine.

Ne remarcam prin:

Ludoteca transgenerationala – cu peste 30 de jocuri educative si ateliere de creatie

Programe de odihna activa – solar, gradinarit, preparat de produse traditionale si conserve pentru iarna

Gruiul Colunului este localizat intr-o zona linistita cu vechi radacini de convietuire pasnica si armonioasa intre romani, sasi si maghiari, este pozitionat convenabil fata de arterele rutiere si se afla la o distanta relativ mica (50 km) de Aeroportul International Sibiu.

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Principala 21 - Colun557191 Colun, Sibiu

Navigare GPS: Lat. 45.94316099 Lon. 24.96675999

0766191453

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro