OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Corina - cazare Transilvania

Sibiu (Sibiu) - TransilvaniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Pentru turistii care aleg ca destinatie de vacanta cetatea medievala a Sibiului, Pensiunea Corina este o locatie la indemana atat din punct de vedere al amplasarii cat si al raportului calitate-pret. Cu o capacitate de 60 de locuri si cu rang de 2 stele, pensiunea, situata pe DN1, detine un nivel superior de dotari. In plus, fiind deschisa inca din 1996, se poate spune ca pensiunea Corina are deja traditie. 

0724594588

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune
Pozitie: Deal
Cazare: Camera
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 60
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Restaurant
  • Internet
  • Terasa sau foisor

Pensiunea este situata la doar 5 minute de mers cu masina de centrul orasului, locul in care turistul poate descoperi deopotriva frumusetea arhitecturii medievale si locurile in care se desfasoara viata de noapte a orasului. In cazul in care turistul prefera sa viziteze imprejurimile, autobuzele care circula pe Soseaua Alba Iulia stationeaza la cateva sute de metri de pensiune. 

Pensiunea ofera posibilitati diversificate de cazare, acoperind o gama larga de necesitati: de la persoane care calatoresc singure, pana la familii de 2, 3 sau 4 membri, sau grupuri. Apartamentele sunt amenajate confortabil, fiecare dintre ele avand o personalitate proprie prin tipul de mobilier si designul interior. 

Restaurantul cu specific romanesc pune la dispozitie calatorului o serie de preparate dintre cele mai diverse. Printre specialitatile casei se numara: ciorba de burta, preparatele la gratar precum si o gama larga de preparate proprii si intermationale. Ca specialitate proprie in restaurantul Corina poate fi savurat Muschiul Sibian.  

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Sos. Alba Iulia, nr. 104 - Sibiu, Sibiu

Navigare GPS: Lat. 45.79373279 Lon. 24.11449402

0724594588

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro