OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pension Kokel - cazare Transilvania

Dumbraveni (Sibiu) - TransilvaniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Oricare vor fi motivele popasului tău la pensiunea din centrul de divertisment Kokel, ne vom strădui să îți oferim orele de liniște și relaxare de care ai nevoie, departe de zbuciumul urban și să îți creăm amintiri de neuitat.

Pension Kokel dispune de 12 camere de lux, sală de mese pentru micul dejun, restaurant, bar, terasă și o sală special destinată jocurilor de noroc.

O vacanță sau un final de săptămână în care îți dorești să te răsfeți cu aerul și aromele Ardealului, trebuie musai petrecute la Pensiunea Kokel și Bistroteca Baum (restaurantul pensiunii). Dacă ai ales acest loc, vei fi pe deplin satisfăcut, oricât de pretențios ai fi, pentru că noi ne detasăm în zonă prin standardele oferite celor care ne calcă pragul. 

Dorim să surprindem oaspeții, îmbinând armonios rafinamentul tradițional cu cele mai noi tendințe și facilități ale industriei de ospitalitate. Astfel, Kokel reușeste să ofere vizitatorului răsfățul spațiilor ultramoderne de odihnă, comparabile ca standarde cu cele pe care le propun marile hoteluri europene. 

Ajunge, drag oaspete, să ne treci o dată pragul și suntem convinși că vei reveni!

+4.0751275585

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune
Pozitie: Deal
Cazare: Camera
Formule de cazare:
  • Demipensiune
Locuri: 22
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Restaurant
  • Animale acceptate
  • Carte de credit acceptata
  • Internet
  • Aer conditionat
  • Terasa sau foisor

Te invităm, prin urmare, să începi ziua savurând o cafea aromată și un mic dejun proaspăt și delicios, iar, pentru prânz sau cină, te așteptăm cu drag în restaurantul pensiunii Kokel. În sezonul de vară îți stă la dispoziție ambientul rustic al terasei noastre, unde poți petrece seri speciale alături de invitați speciali, precum Stefan Bănică Jr., Holograf, Direcția 5, Marcel Pavel, etc.

Te vei putea astfel răsfăța cu diversele cocktailuri servite la bar și cu bucatele noastre preparate cu suflet și măiestrie ardelenească. Totul este asigurat de un personal mereu atent să îți satisfacă plăcerile ambientale și gustative. 

Despre restaurantul pensiunii, Bistroteca Baum s-a auzit în tot Ardealul, pentru că în toți cei 10 ani de când își răsfață clienții, nu a fost niciodată vreunul care să spună, la plecare, că nu s-a ospătat pe gustul său aici! Meniul oferit de Bistroteca Baum conține preparate locale tradiționale, dar pentru cei care preferă alte genuri culinare vor găsi aici fel și fel de delicii internționale precum file de cangur, crocodil, steak de zebră sau fructe de mare. 

Aflată chiar în vecinătatea Pensiunii Kokel, Bistroteca Baum este cel mai potrivit loc pentru o seară în familie, oferindu-le și celor mici o generoasă curte ca spațiu de joacă și de năzbâtii specifice vârstei. Astfel, părinții vor avea un moment de respiro și vor putea savura în tihnă, după o cină îmbelșugată, răcoarea dealurilor transilvănene, la un vin de calitate. Frecvent, la sfârșit de săptămână ne răsfățăm oaspeții cu concerte live, cu participarea unor artiști renumiți.

Pensiunea Kokel și Bistroteca Baum promovează produsele locale și o alimentație naturală și sănătoasă. Astfel, aproape toate legumele și fructele folosite în prepararea produselor în bucătăria Bistrotecii Baum sunt crescute în mod natural și tradițional, în ferma proprie și cu priceperea de demult a grădinarilor locului.

Astfel, odată ajunși în orașul Dumbrăveni, sperăm că veți trăi sentimentul că ați ajuns într-un loc în care oamenii trăiesc după un alt ritm, infinit mai tihnit decât cel al marilor aglomerări urbane.

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Strada Tudor Vladimirescu, nr. 55 - 555500 Dumbraveni, Sibiu

Navigare GPS: Lat. 46.2236834 Lon. 24.571998

+4.0751275585

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro