OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa din Vale - cazare Marginimea Sibiului

Vale (Sibiu) - Transilvania

Total comentarii: 15 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Casa din Vale este o Casă de vacanță organizată pentru a oferi confort și intimitate unui grup, familie sau prieteni.

Piscina exterioară încălzită cel puțin 1iunie-30sept. Parcare în curte.

Corp principal, 10adulți+3copii, în 5 camere duble, cam.1-4 etaj și 5 parter), toate cu baie-duș, diferite ca forme și dimensiuni.

În aceeași curte, Cabana din Vale, cam.6, 2adulți+2copii, cu living, dormitor, baie,  terasă mare cu loc de luat masa și bucătărie de vară.

Număr de locuri în pat pe camere, de la cam1 la cam6: 4-2-2-2-3-4.

Această structură asigură confort și acces la toate facilitățile necesare pentru cele mai diferite forme ale grupului de oaspeți, de la două la 12 persoane și 5 copii, sau maxim 11 adulți cu pat induvidual.

Sezon vară, iunie-septembrie, numai pachet de grup, intrare sâmbăta, ieșire maxim vinerea. Calcul preț de grup în funcție de nr.de pers. și de nopți. Preț la cerere, zilnic 9-21, whats app sau sms.

Dotări: plită-cuptor-2 frigidere mari-mașină spălat vase-mașină de gheață-aparat cafea-ustensile de gătit-vitrină băuturi-farfurii-tacâmuri-pahare-masa 16 pers-terasa 16pers-canapele 12 pers, grătar.

 

+4.0744611666

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Casa de vacanta
Pozitie: Munte
Cazare: Apartament, Camera, Toata cladirea
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 12
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Piscina
  • Internet
  • Aer conditionat
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

SEZON ESTIVAL 2021:

Sâmbătă 12 iunie - Vineri 10 septembrie.
Sejur Pachet Săptămânal de 6 nopți cu Intrare Sâmbătă și Ieșire Vineri.

Piscina Încălzită este funcțională cel puțin între 1 Iunie-30 Sept. În anii cu nopți blânde în luna mai și zile cu minime de 20 grade,  încălzirea se poate face chiar de la 1 Mai.

PREȚ și PERIOADE DE CAZARE:

Casa din Vale este o casă de vacanță care este un tot unitar și ar fi o greșeală ca oaspeții noștri să interpreteze prețul propus de noi ca preț pe cameră sau pe pat.  Dormitoarele sunt o parte din facilitățile oferite de noi, alături și numai împreună cu celelalte zone în care investițiile au fost mai mari decât în paturi.

Pentru a veni în întâmpinarea celor care își doresc intimitate dar nu pot ocupa toată perioada sau întreaga capacitate, prețul pachetului estival conține o sumă generală valabilă pentru cele șase nopți și care se achită în avans la rezervare, la care se adaugă o sumă pentru fiecare zi ocupată de fiecare membru al grupului, adult sau copil, care se achită la finalul sejurului. Valoarea totală a pachetului de grup este limitată la un minim, în funcție de lună: mai (început de sezon), iunie și septembrie (vacanța de vară),  iulie și august (plin sezon).

În restul anului ocuparea locației este liberă, dar pentru minim două nopți, iar Preţul Total pe noapte al vilei cuprinde o sumă comună la care se adaugă un preţ pentru fiecare membru al grupului. Oferta de preţ se obţine la cerere (mail, sms, whatsapp sau telefon).

Prețul afișat pe acest site este informativ, pentru o persoană pe noapte, și este calculat pentru ocuparea casei de către 10 adulţi. Sărbătorile legale sau religioase vin, așa cum turiștii români bine știu, cu oferte de sejur şi preţuri pe zi majorate.

 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: str.Bisericii 176 - 557236 Vale, Sibiu

Navigare GPS: Lat. 45.7821416 Lon. 23.893152

+4.0744611666

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro