OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa din Vale - cazare Marginimea Sibiului

Vale (Sibiu) - Transilvania
*** Paste 2021: vezi aici oferta ***

Total comentarii: 12 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Casa din Vale este o casă de vacanță organizată pentru a oferi confort și intimitate unui grup, familie sau prieteni.

Corp principal: Cinci camere de două persoane cu pat matrimonial  (cam.1-4 la etaj și cam.5 la parter) toate cu baie-duș (diferite ca forme și dimensiuni), bucătărie, wc serviciu, living, dining, terasa pentru servirea mesei.

Corp secundar- cam.6, este cabana mică,  cu living, dormitor, baie,  terasă mare cu loc de luat masa și bucătărie de vară, în aceeași curte, cu acces la toate facilitățile exterioare.

Total capacitate 12 adulți in paturi matrimoniale plus 5 paturi suplimentare pentru copii (două în antecamera camerei 1, unul în cam.5 și două canapele duble,extensibile, în livingul din cabana mică).

Această strucură asigură confort și acces la toate facilitățile necesare pentru cele mai diferite forme ale grupului de oaspeți, de la două la 12 persoane și 5 copii cu pat individual.

Pentru informații, rog SMS sau WhatsApp.

PISCINA EXTERIOARĂ ÎNCĂLZITĂ la 30 grade în perioada 1mai-30sept.

Vacanța de vară numai pachet de grup, minim 4 pers, 6 nopți, intrare sâmbăta, ieșire vineri. Preț la cerere.

 

 

+4.0744611666

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Casa de vacanta
Pozitie: Munte
Cazare: Apartament, Camera, Toata cladirea
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 12
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Piscina
  • Internet
  • Aer conditionat
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

SEZON ESTIVAL 2021: Sâmbătă 12 iunie - Vineri 10 septembrie.
Sejur Pachet Săptămânal de 6 nopți cu Intrare Sâmbătă și Ieșire Vineri. Piscina Încălzită este funcțională cel puțin între 1 iunie-15sept., (în general 1Mai-30sept).

Pentru a veni în întâmpinarea celor care își doresc intimitate dar nu pot ocupa toată perioada la întreaga capacitate, prețul pachetului estival conține o sumă generală minimă valabilă pentru cele șase nopți și care se achită în avans la rezervare, la care se adaugă o sumă pentru fiecare zi ocupată de fiecare membru al grupului, adult sau copil, care se achită la finalul sejurului.

În restul anului ocuparea locației este liberă dar pentru minim două nopți, iar Preţul Total pe noapte al vilei cuprinde o sumă comună la care se adaugă un preţ pentru fiecare membru al grupului. Oferta de preţ se obţine la cerere (mail, sms, whatsapp sau telefon).

Prețul afișat pe acest site este informativ, pentru o persoană pe noapte, și este calculat pentru ocuparea casei de către 10 adulţi. Sărbătorile legale sau religioase vin cu oferte de sejur şi preţuri pe zi majorate.

Dotare spaţii comune: 2 Frigidere, Vitrina frigorifică pt. băuturi, Mașina cuburi de gheață, Mașină de spălat vase, Plită gaz și Cuptor electric, Ustensile de gătit și Vase pentru servirea mesei, Filtru cafea, Expresor de cafea cu pastile, grătar exterior cu cărbune și arzătoare pe gaz, mobilier de terasă pentru servirea mesei şi şezlonguri la piscină, wc.serviciu la parter.

Corpul principal - cam.1-4 etaj și cam.5 parter, camere cu pat matrimonial și baie duș proprie. Cam.1 are o antecameră cu două paturi de rezervă, iar cam.1 are un pat de rezervă. Cam. 4 are un pat larg care poate primi părinții și un copil.

Bungalow - corp secundar (cam.6), special creat pentru patru prieteni sau familii cu 2 sau chiar 4 copii. Este situat în aceeași curte și organizat astfel: dormitor matrimonial, living mare cu bar caffee și loc de luat masa, frigider,  baie cu duş,  două canapele pat mari, extensibile, și o terasă acoperită cu bucătărie de vară şi loc de luat masa.

 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: str.Bisericii 176 - 557236 Vale, Sibiu

Navigare GPS: Lat. 45.7821416 Lon. 23.893152

+4.0744611666

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro