OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Cabana dintre Vii - cazare Marginimea Sibiului

Apoldu De Sus (Sibiu) - TransilvaniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

“Cabana Dintre Vii” este rezultatul unui vis împlinit, care a transformat vechea unitate viticola renumită sub marca Dacia Apold, într-un loc de poveste în mijlocul unui domeniu viticol.
Situată în Apoldu de Sus, la numai 30 km de orașul Sibiu, Cabana Dintre Vii are toate atuurile pentru a oferi un sejur fermecător într-o ambianță sănătoasă, plină de calm și rafinament.
Am pregătit pentru oaspeții noștri 6 camere iar decorul ales este un omagiu destinat vinului din zonă, un amestec subtil de clasic și rustic.

+4.0741647483 +4.0755415483

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Cabana
Pozitie: Deal
Cazare: Toata cladirea
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri:
Perioada de inchidere: 1 ianuarie - 4 ianuarie, 21 decembrie - 31 decembrie
Servicii:
  • Cai
  • Internet
  • Gratar in curte

Camera Riesling.

Soiul Riesling il consideram ca fiind “regale vinurilor” albe pe care le-am plantat in podgoria noastra. Din acest motiv am considerat oportun ca denumirea primei camere cu care intampinam turistii sa fie RIESLING.

 Camera Feteasca Alba.

Este soiul cu cea mai larga raspandire in podgoriile romanesti. Camera dispune de un balcon generos iar mobilierul in culoare alb-patinat exprima culoarea vinului (alb) si vechimea soiului care se pierde in negura timpului (patina)

Camera Sauvignon Blanc.

Este primul soi international “adoptat” in podgoria noastra. In tara de origine (provine din Franta…coleg cu noi in Uniunea Europeana) i se mai spune “albul salbatic”. In acest spirit am ales cu indrazneala culoare verde a mobilierului care impreuna cu privelistea de pe balcon ofera  turistilor o atmosfera mistica si relaxanta.

Camera Feteasca Neagra.

Daca avem in podgorie un rege, atunci treabuia sa avem si o regina. Ea se numeste Feteasca Neagra. Pentru ca unii specialisti considera acest soi “rubinul vinurilor romanesti” (Pusca I., 2006), noi am dat viata camerei prin culoarea rubinie a mobilierului. Si daca tot este regina a primit si cea mai mare camera din cabana cu cele mai multe paturi (sunt doua, dar la nevoie facem patru).

Camera Pinot Gris.

Numele acestui soi porneste se pare de la culoarea pielitei care este de la nuante de roze pana la gri-vinetiu. Probabil ca in timpuri stravechi a avut de ales intre a fi un soi rosu sau a fi un soi alb…si a ales bine…pentru ca in strugurii de Pinot Gris se acumulează o mare cantitate de zaharuri fapt care duce la vinuri de înaltă calitate.

Camera Neuburger.

Am ajuns si la origini...la sasi…cand au venit in secolul XIII, nu au venit cu mana goala. Au adus aceasta minunatie care a impanzit regiunea Transilvaniei si implicit Apoldu de Sus. Istoria soiului ne-a obligat sa iesim din tiparul cabanei si sa facem mobila pictata in stil austriac. Apropo: din cate stim noi este singurul strugure din lume caruia in semn de respect i s-a ridicat o statuie langa orasul Linz (Austria).

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: nr 755 - Miercurea Sibiului557151 Apoldu De Sus, Sibiu

Navigare GPS: Lat. 43.5 Lon. 20.2

+4.0741647483 +4.0755415483

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro