OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa Catrinei - cazare Transilvania

Valeni (Salaj) - TransilvaniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite
Situată într-un mic sat din Sălaj, Văleni, Casa Catrinei este o agropensiune construită după modelul caselor tradiţionale cu acoperiş de paie ce au existat în zonă, dar cu tot confortul secolului XXI. Într-o lume dominate de stres şi agitaţie, îţi punem la dispoziţie un loc în care să te retragi şi să te bucuri de frumuseţile rurale, să te relaxezi într-o căsuţă cu acoperiş de paie, cu tot confortul necesar pentru a te simţi bine. E un loc unde să-ţi tragi sufletul, în care să găseşti tihna şi timpul pentru a te reîncărca cu o frumuseţe simplă şi autentică.

+4.0745986686 +4.0745106812

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Agroturism
Pozitie: Deal
Cazare: Toata cladirea
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 12
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Loc de joaca pt copii
  • Biciclete de inchiriat
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor
  • Iaz cu pesti

E locul ideal de relaxare după stresul cotidian, locul unde poţi să asculţi cum îţi picură linişte în suflet.

Agropensiunea Casa Catrinei are două corpuri de clădire, unite printr-o pasarelă.

Rezervarea se poate face doar pentru întreg complexul.

În primul corp de clădire, există cinci camere duble, fiecare cu baie proprie, cu o capacitate de cazare de 10-12 persoane. Două din camere, situate la parter, au câte două paturi simple, pentru maxim două persoane, două camere sunt la primul nivel, fiecare cu câte un pat dublu, pentru maxim două persoane, iar la mansardă există o cameră cu un pat dublu şi o canapea extensibilă, pentru maxim patru persoane.

În al doilea corp de clădire este o bucătărie complet utilată, cu frigider, aragaz cu cuptor electric şi arzătoare cu gaz şi electric, o sală de mese pentru 12 persoane şi o baie. 

Agropensiunea are o sală generoasă de activităţi, loc de citit şi o curte generoasă pentru diferite activităţi sportive şi de relaxare, loc de grătar şi ceaun şi o terasă cu două mese pentru 12 persoane.         

Însă nu vrem să oferim oaspeţilor noştri doar servicii de cazare, ci o experienţă completă, ce va include vizite la rezervaţii naturale şi obiective turistice precum Grădina Zmeilor, Grădina Botanică din Jibou, castrul roman de la Porolissum sau gresiile de la Cliţ.

În plus, în funcţie de sezon, vrem să oferim turiştilor reconectare cu natura şi tradiţiile populare: primăvara excursii în natură, în pădurile şi pe dealurile din împrejurimi, la cules de ciuperci, fructe de pădure şi trufe, toamna vom prepara împreună cu ei silvoiţă, zacuscă cu hribi, murături şi must, iar în sezonul rece vor putea face plimbări cu sania de lemn, trasă de cai.

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: 120 - Valeni457103 Valeni, Salaj

Navigare GPS: Lat. 47.233895 Lon. 23.4473485

+4.0745986686 +4.0745106812

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro