OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Rosu - cazare Transilvania

Orastie (Hunedoara) - Transilvania

Total comentarii: 2 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Pensiunea Roşu este situată în localitatea Orăştie, str. Unirii, nr. 55, jud. Hunedoara, la aproximativ 2 km de centrul orașului.

Unitatea de cazare dispune de un număr de 4 camere, fiecare având baie proprie, tv, acces la wi-fi. De asemenea, pune la dispoziția clienților loc pentru luat masa (atât în interior, cât și în aer liber), loc de parcare în curte, piscină și barbeque.  În vecinătate aprox. 500 m se află un restaurant, iar supermarketurile sunt situate în imediata apropriere (Penny Market, Lidl, Kaufland).

+4.0726316883

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune
Pozitie: Campie
Cazare: Camera
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 14
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Piscina
  • Animale acceptate
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

Orasul Orastie se afla in partea de sud-vest a Transilvaniei, in judetul Hunedoara. Zona este una de o incarcatura istorica aparte datorita numeroaselor puncte de interes turistic ce dateaza inca din epoca dacilor: cetatile dacice din muntii Orastie, vechea cetate a Orastiei, muzeul de etnografie, bisericile monument din secolul al XIII-lea, precum si a numeroaselor personalitati de talie internationala ce s-au nascut aici (Aurel Vlaicu si Nicolae Olahus). Orașul se află la o distanță de 24 km de orașul Deva, 44 km de Alba-Iulia, 94 km de Sibiu, 143 km de Cluj-Napoca, 239 km de Brașov, 371 km de București

Majoritatea obiectivelor importante din Orăștie se află în centrul orașului, deci poti fi descoperite lejer la pas.  Străzile sunt frumos amenajate, cu multe terase și restaurante în zona centrului vechi, hoteluri, magazine și spații verzi. Acest oraș liniștit este un adevărat muzeu în aer liber cu foarte multe atracții turistice: Cetatea formată din Biserica Reformată și Biserica Evanghelică Luterană; Catedrala Ortodoxă „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, Muzeul de Etnografie și Artă Populară, Monumentul ambiental „Izvorul de Aur al Dacilor”, Primăria, Sinagoga, Statuia Regelui Burebista, Monumentul lui Decebal, Monumentul „Semn Dacic”, Monumentul lui Aurel Vlaicu, Monumentul lui Nicolaus Olahus, Biserica Ortodoxă Adormirea Maicii Domnului, Biserica Romano-Catolică „Mănăstirea Franciscană”, Monumentul „Palia” și parcul de distracții Arsenal Park.

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: str. Unirii, nr. 55 - 335700 Orastie, Hunedoara

Navigare GPS: Lat. 45.84564775 Lon. 23.20317104

+4.0726316883

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro