OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Bunea - cazare Tara Hategului

Hateg (Hunedoara) - Transilvania

Total comentarii: 2 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Nota generala:

Total comentarii: 2

Ai fost deja in aceasta pensiune? Adauga comentariul tau!

ro O pensiune de nota 10 ,  04/08/2015

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

A fost o vacanta superba intr-o locatie foarte buna,unde vom reveni cu drag,camera mare,curata,aerisita cu televizor,carti pentru citit,patul foarte confortabil,baia si bucataria mari,curate,aerisite,utilate complect cu apa calda la orice ora din zi si noapte,am avut reducere de 10% pentru cazare depasind trei zile,terasa curata frumos amenajata plina cu flori si curtea mare curata cu flori,gazda primitoare si foarte atenta cu turisti.O locatie la care ma voi intoarce cu drag si o recomad cu caldura celor ce vor sa viziteze Tara Hategului si imprejurimile care sunt foarte frumoase.
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
7/2015

ro Nu recomand! ,  27/09/2013

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Desi recenziile si discountul de 10% pentru 3 nopti platite te indruma catre o rezevare "cu ochii inchisi", nu recomand pensiunea!
Camera relativ ok, dar rece. O baie pe hol folosita de "vecinii" de vis-a-vis" iti face noptile si diminetile un cosmar. Apa calda este doar daca nu esti "ghinionist" (noi am fost si seara si dimineata! mai sa fie!) sau daca "doamna" este dispusa sa verifice flacara de veghe a boilerului. Bucataria este dotata, utilata, dar nu gasesti un bat de chibrit sa aprinzi aragazul. Daca esti nefumator, ghinion! Trebuie sa te duci la Billa sa-ti iei chibrituri! Personalul inseamna o doamna pe care am vazut-o de 2 ori in 4 zile, iar proprietara parca fuge daca vrei sa o intrebi ceva sau sa-i soliciti ceva. Vreo 2 zile am crezut ca suntem "singuri pe plantatie"! Iesirea din curte cu masina se face direct in sosea, din pacate si cu ceva urme pentru masinile mai joase. Acum ca am spus ce era de spus, va doresc sa gasiti o pensiune mai buna decat asta. Pur si simplu nu merita!
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
9/2013