OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Anidor - cazare Tara Hategului

Sarmizegetusa (Hunedoara) - TransilvaniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Pensiunea Anidor este situata in satul Breazova din comuna Sarmizegetusa, la doar 2 km de fosta capitala a provinciei romane, Ulpia Traiana Sarmizegetusa. De asemenea ,pensiunea dispune de 23 de locuri de cazare Camerele dispun fiecare de baie proprie, iar pensiunea mai are in dotare o bucatarie utilata, atat cu electrocasnice cat si cu vesela. In curtea pensiunei, va puteti bucura atat de liniste si natura, cat si de o terasa spatioasa cu gratar. Pensiunea fiind situata in Tara Hategului, aveti multe locuri frumoase de vizitat, precum: -la 20 km : Rezervatia de zimbri din Hateg -la 29 km: Manastirea Prislop -la 35 km: Barajul Gura Apei din Parcul National Retezat -la 12 km : Biserica Sf Nicolae din Densus, una din cele mai vechi biserici din romania, datand din sec XII -la 20 km: Castelul Kendeffy din Santamarie-Orlea -la 16 km: Geoparcul dinozaurilor din Tara Hategului.

Va asteptam cu drag!

+4.0767049106

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune
Pozitie: Munte
Cazare: Camera
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 22
Perioada de inchidere: 1 ianuarie - 23 aprilie, 2 octombrie - 24 decembrie
Servicii:
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor
  • Spatiu campare/rulote

Pensiunea noastra se afla intr-o localitate istorica, Sarmizegetusa Ulpia Traiana, iar cazatii care ne trec pragul pot ajunge in 3 minute cu masina la situl arheologic. De asemenea, noi ne aflam intr-o zona de munte, chiar de pe terasa pensiunii poti remarca maiestria Retezatului. Cazatii se pot bucura de o terasa spationasa in spatele pensiunii, unde isi pot petrece in liniste serile de vara sau doar sa faca un gratar cu prietenii. In curtea pensiunii, iarba verde, pomii ce inconjuara curtea si linistea de la tara este exact ce ti-ai putea dori de la un concediu. 

Din punct de vedere a pensiunii, toate camerele au baie proprie, avem o sala de mese in care incap un numar de 20 de persoane si o bucatarie complet utilata ,pusa la dispozitia cazatilor. Pensiunea este impartita in parter si etaj. Sala de mese,bucataria si 2 dormitoare twin se afla la parter, iar restul de camera si in plus un spatiu de relaxare, cu o masa de 6 persoane si o priveliste minunata spre retezat se afla la etaj. 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Str. Principala nr. 10 - Breazova337415 Sarmizegetusa, Hunedoara

Navigare GPS: Lat. 45.5288984 Lon. 22.7947615

+4.0767049106

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro