OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Family Praid - cazare Harghita Covasna, Sovata - Praid

Praid (Harghita) - Transilvania

Total comentarii: 1 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Pensiunea Family este a 4-a casa de locuit de la iesirea din Salina, pe D. N. 13 A, langa C. E. C. Bank. Pensiunea Family s-a extins cu un corp nou de cazare, P+2, construit in aceeasi curte, avand 8 camere noi. 
Situandu-ne la 40 m de la intrarea in Salina Praid, în curtea pensiunii beneficiati de un tratament în plus, respirand aerul sarat al Salinei. 

 Pensiunea Family este clasificata cu 3 stele si ofera cazare in 13 camere pentru 30 de persoane, in camere duble, camere triple si 2 apartamente tip suita. 

+4.0744778516 +4.0748479387

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune
Pozitie: Munte
Cazare: Camera, Apartament
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 30
Perioada de inchidere: 1 ianuarie - 10 septembrie, 20 decembrie - 31 decembrie
Servicii:
  • Loc de joaca pt copii
  • Internet
  • Aer conditionat
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

Pensiunea Family este clasificata cu 3 stele, in camere duble, camere triple si 2 apartamente tip suita. 

- Camerele duble ( 2 persoane) sunt utilate cu pat matrimonial de 1. 6 m latime, cu mobilier adecvat si dispun de baie proprie, tv color (catv), frigider cu congelator propriu, acces internet wireless, uscator de par si beneficieaza de bucatarie comuna si de folosirea telefonului gratuit în rețeaua Romtelecom.

- Camerele triple sunt utilate cu un pat matrimonial de 1. 6 m latime si un pat de o persoana de 0, 9 m latime, cu mobilier adecvat si dispun de baie proprie, tv color (catv), frigider in camera, acces internet wireless, uscator de par si beneficieaza defolosirea telefonului fix gratuit in reteaua Romtelecom si de bucatarie comuna. 

- APARTAMENTELE (tip suita)sunt compuse dintr - un dormitor, o bucãtãrie proprie si o baie proprie.În dormitorul fiecărui apartament este un pat matrimonial de 1,6 m latime, mobilier adecvat, tv color în dormitor, acces internet wireless, uscãtor de pãr. Apartamentele dispun de bucãtãrie proprie dotatã cu: frigider cu congelator, aragaz, hotã, TV color in bucatarie, cuptor cu microunde, prãjitor de pâine, cafetierã, ceainic, pahare și veselã suficienta pentru o familie. În bucãtãrie este o minicanapea extensibilă de 1, 2 m lătime, utilă pentru 2 copii. 

Camerele 1, 2 si 3 sunt dotate cu sisteme de aer condiționat propriu optional (cu un cost suplimentar). 

Incalzirea pensiunii este realizata cu panouri electrice-ecologice (infrapanele - montate in tavan): cu reglarea temperaturii prin termostat, montat în fiecare camera, realizandu-se caldura pana la 23 grade celsius, dupa dorinta fiecareia. 

Fumatul este interzis in camere si in incaperile pensiunii, deoarece exista sistem de avertizare antifum si totodata este in favoarea copiilor sensibili. 

Asiguram parcare gratuita in incinta pensiunii, supravegheat cu camere video. 

Copii au la dispozitie loc de joaca dotat cu tobogan mare, tobogan mic, lada de nisip cu jucarii, leagane pentru diferite varste, casuta din lemn si sunt si jucarii pentru camere. 
Pentru petrecerea timpului liber aveti la dispozitie un platou cu o vedere pitoreasca dotat cu 2 gratare, un cuptor pizza, cu 4 foisoare de 8 persoane precum si mese cu scaune pentru 4 persoane, utile pentru servirea mesei in aer liber. 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Praid str. Principala nr.117 - 537240 Praid, Harghita

Navigare GPS: Lat. 46.55097394 Lon. 25.12166032

+4.0744778516 +4.0748479387

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro