OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa de oaspeti Zalan - cazare Harghita Covasna

Valea Zalanului (Covasna) - Transilvania

Total comentarii: 1 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Restaurata de curand de printul Charles, ce a avut grija sa pastreze toate aspectele arhitecturale specifice zonei, Casa de oaspeti Zalan este locul unde veti avea parte de cea mai frumoasa vacanta de pana acum. 

Printul de Wales a creat în catunul Valea Zalanului un loc ascuns de lumea moderna, acesta fiind înconjurat de padurile magnifice al Carpatilor. Puteti descoperi aici armonia dintre natura si oameni, un alt fel de a trai.

+4.0742.202.586


Numarul de fax este:

+4.0267.314.088

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Agroturism, Bed & Breakfast
Pozitie: Deal
Cazare: Camera
Formule de cazare:
  • Numai cazare
  • Cazare si mic dejun
  • Demipensiune
  • Pensiune completa
Locuri: 14
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Cai
  • Animale acceptate
  • Terasa sau foisor

Proprietatea este compusa din 5 dormitoare cu paturi de tip twin, 1 dormitor tip matrimonial, 1 dormitor tip pat cu sertar stil sasesc, bai proprii, un living cu un semineu mare, numeroase tersase, banci si mese in curte, dar si un spatiu pentru micul dejun, in hambar.

 

Printul de Wales doreste ca proprietatile sale sa atraga cât mai multi oameni pentru a descoperi bogatiile Transilvaniei si în acest fel sa promoveze un model de dezvoltare sustenabila. Raspândit în mai multe sate transilvanene, mosiile Contelui Kálnoky sunt locuri unde valorile trecutului sunt înca neafectate de actuala societate de consum. Aceste locuri se afla sub vraja veche de secole ale armoniei dintre natura si comunitate umana.

 

De cele mai multe ori transportul se va face cu caruta trasa de caii proprii. Va mai oferim oportunitatea de-a mai putea calari în poate ultimul paradis de calarie din Europa. Centrul de echitatie se afla la Valea Crisului, cca 45 minute distanta cu masina, de la Valea Zalanului.

 

Facem tot posibilul ca mâncarea oferita oaspetilor sa fie produsa de noi sau sa fie cumparata de la localnici. Fiecare locatie are gradina si livada proprie. Crestem rasa rara de gaina „Gât golas de Transilvania negru” pentru oua si carne. Laptele, iaurtul si casul sunt cumparate din sat sau de la stâna, iar mierea o avem de la apicultori locali.

Gemurile sunt preparate de bucataresele noastre dupa retete traditionale. Mesele de trei feluri cu vin sunt preparate de bucataresele localnice din retete transmise din generatie în generatie. Pentru doritori servim si meniuri vegetariene.

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Valea Zalanului - 527119 Valea Zalanului, Covasna

Navigare GPS: Lat. 45.95854897 Lon. 25.81787109

+4.0742.202.586


Numarul de fax este:

+4.0267.314.088

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro