OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Zori de Zi si Apus de Soare - cazare Apuseni, Belis

Belis (Cluj) - TransilvaniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

 Ne intrebam adesea, cum era cand petreceam o noapte racoroasa langa un foc de tabara cu prietenii sub un cer limpede si instelat? Dar sa simtim iar pasii afundandu-se in muschiul verde si moale al padurii de brad si aerul curat?

Apoi, am cautat... acel loc,  ferit de freamatul comunitatii si totusi accesibil tot timpul anului, cu o suprafata generoasa, care sa-ti ofere intimitate, un cadru natural care sa-ti permita sa hoinaresti in voie, defapt un loc…altfel. 

La numai 50 km de Cluj-Napoca in inima muntilor Apuseni, la poarta Tarii Motilor in comuna Belis, judetul Cluj.

Aici am regasit o lume uitata si tot aici aici am petrecut mult timp in ultimii ani, pentru a ridica acest complex turistic si de agrement pe o suprafata generoasa de cca 30.000 mp. Am acceptat provocari, am imbinat lemnul cu piatra, vechiul cu modernul si am ridicat doua pensiuni cu iz rustic si tehnologie moderna care sa va sigure o sedere cat mai confortabila. Si, intrucat, una se scalda in razele diminetii, iar alta in spectacolul soarelui de seara le-am numit “Zori de Zi****“ si “Apus de Soare****“.

+4.0754099377 +4.0742460106 +4.0749510085

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Bed & Breakfast
Pozitie: Munte
Cazare: Camera
Formule de cazare:
  • Numai cazare
  • Demipensiune
Locuri: 32
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Restaurant
  • Loc de joaca pt copii
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

 Format din 2 pensiuni si un restaurant, complexul turistic LA Bunicu` ofera conditiile ideale pentru un sejur perfect pentru grupuri formate din pana la 20 persoane, ocupand integral o pensiune sau pana la 40 persoane, ocupand integral ambele pensiuni. Pensiunile ofera intimitate grupurilor, fiind amplasate pe un teren de peste 20.000 mp, unde se regasesc si zonele de agrement, iar camerele sunt identice, fiecare avand baie proprie si balcon, oferind aceleasi conditii fiecarui membru din grup.

Zona in care este amplasat complexul este izolata de zona de case din satul Belis, iar clientii care doar viziteaza complexul sau vin doar la restaurant nu au acces in zona de pensiuni, oferind astfel intimate celor care opteaza si pentru cazare.

Restaurantul din cadrul complexului este amplasat intr-o cladire separata de pensiuni, oferind un meniu diversificat si avand in aceeasi cladire o sala de conferinte si o zona de relaxare indoor, care completeaza activitatile outdoor din zonele de agrement.

Complexul este potrivit organizarii evenimentelor corporate de tip conferinte sau team building-uri, precum si sejururilor de relaxare pentru grupuri de familii cu copii sau evenimente private precum botezuri, aniversari.

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Str. Principala nr. 448 - belis407075 Belis, Cluj

Navigare GPS: Lat. 46.6895 Lon. 23.0373

+4.0754099377 +4.0742460106 +4.0749510085

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro