OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa Dinainte - cazare Apuseni

Ciurila (Cluj) - TransilvaniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Expresia "Casa Dinainte" se referea în timpurile mai vechi la încaperea din fața casei unde era pusă cea mai bună mobilă, cele mai frumoase perne și covoare – unde tot timpul erau lucrurile aranjare și gata de a-i primi pe cei dragi. Casa Dinainte era locul de cinste unde se primeau oaspeții, casa care asista la cele mai frumoase întâlniri, șezători și petreceri.

Casa Dinainte era un adapost al culturii și tradiției – femeile uneori petreceau zile și nopți la rând să țeasă și să coase lucrurile care ulterior vor împodobi casa dinainte. Astfel, Casa Dinainte era o îmbinare între tradiție și sărbătoare, și întotdeauna era gazda momentelor de bucurie în famillie românești.

 

+4.0725595937

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Bed & Breakfast
Pozitie: Deal
Cazare: Camera
Formule de cazare:
  • Cazare si mic dejun
Locuri: 26
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Restaurant
  • Piscina
  • Centru spa/wellness
  • Activitati teambuilding
  • Carte de credit acceptata
  • Internet
  • Terasa sau foisor

Am deschis Pensiunea Casa Dinante cu gândul la sărbătoare, cu meniu tradițional într-o atmosferă plăcută și confortabilă pentru tine și întreaga familie. Vrem să fim pentru tine și cei dragi ție acel loc unde poți să te relaxezi, să te bucuri fără griji într-o atmosferă pe placul tău.

Te așteptăm să ne treci pragul. Casa Dinante e întotdeauna pregătită cu tot ce are mai bun pentru tine! Avem 10 camere matrimoniale dintre care, in 8 se pot adauga paturi suplimentare (cate unul in camera).

Am gândit și creat Casa Dinante cu scopul de fi locul ideal de a vă petrece zile de relaxare și sărbătoare cu întreaga familie. Camerele comfortabile, restaurantul cu meniu tradițional, gazdele întotdeauna fericite să vă aibă ca și oaspeți, piscina, sauna, camera salina, jacuzzi și terenul de sport multifuncțional - totul a fost gândit pentru răsfățul tău. 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Principala 102i - Salicea407236 Ciurila, Cluj

Navigare GPS: Lat. 46.68530985 Lon. 23.52718870

+4.0725595937

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro