OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Cabana Bulzureana - cazare Apuseni, Valea Draganului

Valea Draganului (Cluj) - Transilvania

Total comentarii: 3 (Nota  3 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Nota generala:

Total comentarii: 3

Ai fost deja in aceasta pensiune? Adauga comentariul tau!

ro Un loc de vis ,  24/05/2017

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Am petrecut 2 nopti la aceasta cabana si ne-am bucurat din plin de atmosfera. Gazdele au fost oameni tare cumsecade, de incredere si cu respect. Desi ocupaseram doar o camera, intreaga cabana a fost la dispozitia noastra, am avut acces la o bucatarie utilata si intreaga cabana curata. Iar amplasarea si peisajul au fost de vis ??
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
5/2017

ro Cabana Bulzureana, oaza de liniste ,  07/08/2016

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Obisnuim, deja de cativa ani, sa ne reunim intreaga familie (~30 persoane), in diferite locatii. Anul acesta optiunea a fost Cabana Bulzureana (unde ne-am cazat 20 de persoane). Am asteptat cu nerabdare (dar si emotii, dupa citirea unuia dintre comentarii) intalnirea cu gazdele. De la inceput am fost placut impresionati de amabilitatea si ospitalitatea cu care am fost primiti. Am fost condusi in fiecare camera (si, desi total izolata, am remarcat curatenia si bunul gust, mirosul placut, lenjeria de pat impecabila. La o singura camera, usa baii era defecta dar sper sa se fi reparat intre timp). Peisajul splendid, susurul apei, linistea ce te invaluia, toate promiteau un sejur perfect (si, asa a si fost).Duminica nu ne venea sa plecam... Cele 3 zile zburasera ca un vis frumos dar ne-au ramas amintiri minunate pentru care le multumim si gazdelor noastre, sotii Pascalau
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Perioada sejurului:
7/2016

ro Situatie inimaginabila ,  04/05/2014

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Am facut rezervare la aceasta cabana pentru 3 camere cu o luna inainte pentru perioada 1-4 mai. Cu o zi inainte am primit telefon de la proprietar pentru a confirma ca venim. Am pornit pe 1 mai dimineata, iar in jurul orei de 2 proprietara ne-a sunat si din nou ne-a cerut sa confirmam ca venim si ca avem nevoie de 3 camere. Cand le-am zis ca intr-adevar aceasta este situatia, ne-a anuntat ca nu mai are camere disponibile, ca a primit o solicitare din partea unor slovaci si au ocupat toate camerele, dar ca ne-a cautat cazare in sat, la cineva. In momentul acela am intrebat daca sunt macar aceleasi conditii, pentru ca noi veneam din Timisoara, de la 260 km distanta cu un catel cu noi si proprietara a inceput sa rada in telefon si mi-a zis ca discutam cand ajungem acolo. Ajunsi acolo am aflat ca de fapt se stia cu o zi ianinte ca va fi plina cabana. Proprietarul a spus ca ne a sunat sa confirmam, tocmai pentru a sti daca ne cauta cazare in sat. Ne-a dus in sat intr-o casuta, pe care am aflat mai apoi, nu era prima data pe care o foloseau in acest scop( se pare ca destul de des cei doi preluau rezervari cand aveau capacitatea depasita tocmai pentru a face un ban in plus cu cealalta casuta). Casuta respectica era neincalzita, avea trei camere nedecomandate, toate cu 3-4 paturi in ele, paturi de 800 m cu 160-170m, de copilasi, in niciun caz de adulti, o teracota veche intr-una din camere. Va imaginati ca nu am putut ramane acolo in conditiile in care nici macar nu au vrut sa ne lase cu catelul in casa(catel de talie mica, de apartament), desi intelegerea initiala, trecuta si pe site, este aceea ca accepta animale. Am pornit inapoi, intreband din pensiune in pensiune daca mai sut locuri valabile si asa am aflat de la alt cabanier ca, in urma cu cateva ore, un grup de 15 persoane a trecut prin zona intreband de locuri din aceeasi cauza: desi rezervasera din timp si domnul de la Cabana Bulzunreana le confirmase rezervarea, cand au ajuns la fata locului au aflat ca singura lor optiune ar fi fost sa se cazeze in casuta cu paturi de copii, in ograda unor vecini.
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
5/2014