OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Vila Twins Apartments - cazare Depresiunea Brasovului

Brasov (Brasov) - TransilvaniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

 

 Situat convenabil la 7 minute de centrul orașului și la 7 minute de Gara Brașov, TWINS Apartments vă oferă cazare de 3 stele în apartamente de lux, combinând toate avantajele unui hotel cu intimitatea și confortul unei locuințe proprii. Apartamentele din locatia noasptra va ofera cazare la o capacitate de 24 de locuri, in cele sase apartamente de lux (dispuse cate doua pe fiecare etaj al cladirii), mobilate elegant, formate din camere spatioase compartimentate in living si dormitor matrimonial, fiecare avand bucatarie complet utilata cu toate electrocasnicele necesare, baie si balcon propriu. Gama de servicii la dispozitia turistilor garanteaza calitate si promptitudine.

+4.0723044224 +4.0368410710


Numarul de fax este:

+4.0368430016

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Vila
Pozitie: Munte
Cazare: Apartament
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 24
Perioada de inchidere: 21 decembrie - 31 decembrie
Servicii:
  • Animale acceptate
  • Loc de joaca pt copii
  • Carte de credit acceptata
  • Internet
  • Aer conditionat
  • Gratar in curte

Apartamentele Twins sunt formate dintr-un dormitor mare, o camera de zi unde poti sa lucrezi sau sa iei masa si o bucatarie utilata cu toate electrocasnicele necesare.

Locatia dispune de propria curte pentru parcare, monitorizata cu camere video pentru siguranta dvs. Este locul ideal pentru a veni cu familia, aceasta dispune de propria curte unde copiii se pot juca, fiind usor de supravegheat.  Accesul in curtea interioara, in parcare, cat si in aparthotel  se face electronic  (pe baza de telecomanda) pentru a oferi siguranta 100% celor cazati.

Aici spatiul si intimitatea pentru calatoriile de afaceri sau ca turist sunt usor accesate, inlocuind astfel la standarde inalte clasicele camere de hotel, cu un apartament spatios (60 m²). Pentru a garanta o sedere placuta si relaxanta, fiecare apartament este dotat cu televizoare LCD, conectate la televiziune prin cablu, internet wireless, telefon, frigider, cafetiera, prajitor paine, cuptor cu microunde, centrala proprie fiecarui apartament, articole de papetarie cu complimente din partea casei. 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Str. Calcarului nr 9 - 500271 Brasov, Brasov

Navigare GPS: Lat. 45.6367373 Lon. 25.6181471

+4.0723044224 +4.0368410710


Numarul de fax este:

+4.0368430016

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro