OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Coroana Reginei - cazare Rucar - Bran, Moeciu, Bran

Bran (Brasov) - Transilvania

Total comentarii: 2 (Nota  3 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Nota generala:

Total comentarii: 2

Ai fost deja in aceasta pensiune? Adauga comentariul tau!

ro Un loc superb! Pacat ca este administrat fara pricepere si fara discernamant ,  06/10/2016

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Nu recomand acest loc sub nicio forma celor care si-au propus sa se bucure de o perioada linistita la munte cu un grup sau in cadrul unui team building organizat.

Am fost la Coroana Reginei in octombrie 2016, alaturi de un grup de 33 de persoane, iubitori de natura, aer curat, exercitiu fizic si mancare sanatoasa. Am ales pensiunea dintre multe altele din zona Bran-Predelut pentru frumusetea peisajului si amplasamentul absolut fantastic (pe varful unei culmi, printre case si livezi, cu vedere spre masivul Piatra Craiului si castelul Bran). Camerele curate, mici, dar ingrijite, cu mobilierul cam vechi si neglijat, terasa cu mese de lemn acoperite si o mare pajiste verde unde te puteai plimba nestingherit. Mancarea gustoasa si personalul zambitor si extrem de amabil. Nimic luxos, ci mai degraba rustic si primitor. Locul ideal in care te-ai putea oricand simti ca acasa daca nu ar trebui sa ai interactiuni cu proprietarul... Un om amabil si ospitalier la prima vedere, dar neglijent, grosolan si total nepregatit pentru functia pe care o detine.

Grupul nostru a avut niste solicitari speciale (amenajarea spatiului pentru activitati, meniu vegetarian special, exclusivitate in pensiune pe parcursul weekend-ului) pe care dl. V., proprietarul, a promis binevoitor de la bun inceput ca le va asigura fara probleme.
Din pacate, ceea ce a urmat ulterior a fost o experienta foarte neplacuta pentru toti cei prezenti.

Pe parcursul sederii noastre am asistat la strigate si violente verbale adresate de dl. V. angajatilor, la nenumarate tulburari ale linistii in timpul desfasurarii activitatilor noastre de team building si chiar la incalcarea nepasatoare a exclusivitatii pentru ca fiica dlui a vrut sa vina sambata seara cu un grup petrecaret sa faca un gratar. Nu ne-am suparat. Am trecut cu ingaduinta peste toata aceasta lipsa de profesionalism pentru ca nu am vrut sa agitam spiritele...
Totul a culminat la final cu solicitarea scandaloasa de a achita un suprapret pentru meniu, pe motiv ca pretul comunicat initial (si achitat in avans de toti participantii) nu a fost calculat corect din cauza lipsei sale de timp in a se ocupa de problema (!!!) Am refuzat ferm acest lucru, argumentand ca este neglijenta dumnealui si trebuie sa si-o asume (mai ales in conditiile in care ne mai fusese ceruta anterior o "suplimentare" a bugetului pe care i-o acordasem deja), ceea ce a declansat un circ de proportii condimentat din plin cu injurii, tipete si amenintari. In plin elan justitiar, dl. V. - aflat in stare evidenta de ebrietate - a recurs chiar si la blocarea caii de acces, impiedicand iesirea masinilor noastre din curtea pensiunii. Am fost nevoiti sa sunam la 112 ca sa solutionam situatia si sa putem parasi pensiunea. Atunci am aflat ca dl. V. nu este la primul incident de acest gen pe fondul consumului de alcool.

Un sfat pentru cei care se duc in zona Predelut-Bran, cautati orice alta pensiune! Pentru peisajul si frumusetea locului nu merita sa va expuneti riscului de a avea de-a face cu iesirile nervoase si crizele de personalitate ale proprietarului.
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
10/2016

ro Recomand pensiunea ,  21/02/2012

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

pensiunea este amplasata intr-o zona de vis cu o priveliste minunata,am stat 2 nopti la aceasta pensiune si ne-am simtit f bine camerele sunt mari curate mancarea a fost foarte buna portiile foarte mari ,preturile fiind acceptabile iar la restaurantul vilei am avut parte de o servire ireprosabila de o domnisoara draguta care ne-a si cazat! au o teresasa foarte mare si un spatiu unde te poti plimba si relaxa ,nu evitati daca mergeti la bran aceasta pensiune!!
Perioada sejurului:
2/2012