OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Pensiunea Briza de Munte - cazare Rucar - Bran, Moeciu, Bran

Bran (Brasov) - Transilvania

Total comentarii: 1 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite
Pensiunea Briza de Munte - cazare Rucar - Bran, Moeciu, Bran (Activitati si imprejurimi)

Parc Aventura
Acesta este un parc extrem pentru toate vârstele. Puteți găsi excursii extreme - omega, rute de frânghie și altele. Fiecare nivel este marcat într-o altă culoare. Copiii începând cu vârsta de 4 ani pot participa. Fiți atenți - datorită echipamentului limitat la fața locului, numai după ce echipamentul utilizat va fi returnat, alții pot intra în parc. Orele de vizitare în timpul verii: 10: 00-20: 00 Ore de vizitare în timpul iernii: 10: 00-16: 00 În perioada ianuarie-închis.
Brasov
Brașov este un oraș vechi frumos, încă parțial înconjurat de un zid istoric vechi. Distanța dintre Brașov și București este de aproximativ 2 ore și jumătate. Pe munte care se uita peste Brasov se gaseste poina Brasov, un oras rural montan, unde poti gasi hoteluri, pensiuni, restaurante frumoase, precum si trasee frumoase de drumetii.
Biserica Neagra
În partea centrală a Brașovului, puteți găsi biserica neagră. Biserica a fost construită în 1477 de comunitatea germană luterană. A luat numele, deoarece în 1689, în timpul creștinilor și turcilor, a fost ars în foc și a devenit negru.
Orasul Vechi
De la biserica neagră urmați Piata Sfatului, un sens giratoriu frumos, iar de acolo veti ajunge pe drumul pietonal Brasov cu magazine, restaurante si cafenele delicioase
Strada Sforii
Acest lucru a fost spus să fie cea mai îngustă stradă din lume, în timp ce puteți atinge ambele mâini în pereții străzii de pe ambele părți. Poze frumoase pot fi luate în această locație.

 

Servicii

Restaurant:
  • Bucatarie locala tipica
Atractii in apropiere:
  • Rezervatie naturala
  • Muzee si galerie de arta
  • Situri istorice si artistice
  • Biserici si manastiri
Sport si activitati in imprejurimi:
  • Trekking
  • Mountain bike