OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Inn Luv - Cabana Dragostei - cazare Rucar - Bran, Rasnov

Rasnov (Brasov) - Transilvania

Total comentarii: 3 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite
Inn Luv - Cabana Dragostei - cazare Rucar - Bran, Rasnov (Activitati si imprejurimi)

Inn Luv - Cabana Dragostei - cazare Rucar - Bran, Rasnov (Activitati si imprejurimi)

In zona puteti inchiria biciclete, motocross sau ATV-uri (iarna snow-mobil), puteti practica bunjee jumping, alpinism, calarie, pescuit. Iarna se poate practica ski sau sanius pe partia din apropiere. Partiile de ski din Predeal si Poiana Brasov sunt la doar 20 de minute distanta.

 

Cheile Rasnov

Se pot face drumetii pentru a admira locurile, iar cei mai curajosi pot practica alpinism si bungee-jumping. Instalatia de bungee-jumping este pe locul intai in Europa de Est, si pe locul 2 in Europa (dupa Elvetia), cu o inaltime de 135 m, cu posibilitati de marire pana la 155 m, pe o distanta de aproximativ 100 m, in functie de greutatea celui care sare.

 

Cetatea Rasnov

Fiind o cetate taraneasca, ridicata in evul mediu de locuitorii Rasnovului cu scopul de a se adaposti si apara in vremea invaziilor vrajmase, trecutul ei este strans legat de intreaga dezvoltare a populatiei respective. Construita in secolul al XIV-lea, cu restaurari succesive, astazi este un loc care trebuie neaparat vizitat.Panorama orasului Rasnov, vizualizata din punctul cel mai inalt al cetatii, este superba.

 

Pestera Fundata

Pestera Fundata se afla la o distranta de trei kilometri de localitatea Rasnov si la aproximativ un kilometru şi jumatate de Cetatea Rasnov, la o altitudine de 790 de metri. Intrarile sunt mai stramte insa in interior este o sală imensa, cam cat jumatate de teren de fotbal, cu bolte inpresionante si o acustica nemaipomenita. Este un iluminat secvenţial, ceea ce inseamna ca turistii primesc pe rand informatii vizulae iar cand ajung la finalul turului si sunt în varful pasarelei, intreaga pestera este luminata, pentru a le oferi o imagine de ansamblu a ceea ce tocmai au vizitat. 

 

Poiana Brasov

Este o statiune pentru sporturile de iarna din Romania, fiind o atractie turistica de renume international, si un cartier al municipiului Brasov. Ea dispune de 12 partii de schi cu grade diferite de dificultate, terenuri de sport, un lac, discoteci, baruri si restaurante. Statiunea este de asemenea recomandata pentru tratamentul nevrozei astenice, pentru stari de epuizare si surmenaj fizic si intelectual, pentru anemii secundare si boli endocrine, pentru boli ale aparatului respirator.   

Servicii

Atractii in apropiere:
  • Situri istorice si artistice
Sport si activitati in imprejurimi:
  • Calarie
  • Schi