OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Hanul Roua Sanzienelor - cazare Fagaras

Sinca Noua (Brasov) - TransilvaniaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite
Hanul Roua Sanzienelor - cazare Fagaras (Activitati si imprejurimi)

Hanul Roua Sanzienelor - cazare Fagaras (Activitati si imprejurimi)

 Templul Ursitoarelor(la 5 km) - Manastirea rupestra Sinca Veche este un vechi lacas de cult ce se afla la Sinca Veche, in cotul format de Muntii Fagaras si Perisani, la 45 de kilometri de Brasov si la 22 de kilometri de Fagaras. Locasul de cult se gaseste langa comuna Sinca Veche, sub dealul Plesu. 
 Cetatea Rasnov(la 20 km)- s-a numit “Cetate Taraneasca” deoarece principala ocupatie a constructorilor era agricultura. Cetatile taranesti au facut parte dintr-un sistem de aparare al localitatilor transilvanene expuse invaziilor.
 Castelul Bran(la 25 km)- Inițial, castelul Bran a fost o cetate de „trecătoare” cu scop militar, patrulateră neregulată. În timp, cetatea a suferit numeroase modificări cum ar fi: adăugarea turnului de sud (în 1622 după planurile principelui Gabriel Bethlen), construcția unui turn dreptunghiular la est, iar între 1883 și 1886 acoperișul a fost îmbrăcat cu țiglă.

Cetatea a fost transformata în castel în anul 1920 pe când era în proprietatea reginei Maria, perioadă în care s-au realizat cele mai importante lucrări de restaurare.

 Trasee turistice pe Muntii Fagaras acces usor catre Cabana Plaiul Foii Zarnesti

Servicii

Restaurant:
  • Bucatarie locala tipica
Atractii in apropiere:
  • Situri istorice si artistice
Sport si activitati in imprejurimi:
  • Pescuit
  • Calarie