OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Conacul Samfirei - cazare Apuseni, Tara Motilor, Arieseni

Garda De Sus (Alba) - Transilvania

Total comentarii: 1 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Situată pe Valea Arieșului, în comuna Gârda de Sus (Alba), Pensiunea CONACUL SAMFIREI înseamnă stil, confort, rafinament și eleganță chiar în inima Munților Apuseni. Excelența în amenajările interioare în stil rustic, dar și a dotărilor moderne, atmosfera caldă și serviciile de cea mai înaltă calitate, fac din Conacul Samfirei destinația ideală în orice anotimp pentru petrecerea timpului liber și deconectarea de stresul cotidian.

Aveți condiții multiple de relaxare, Conacul oferind spatiu special amenajat pentru gratar, terasa, spatiu verde și loc de joacă pentru copii cu hinte si tobogan, biciclete mountain-bike pentru drumeții, plimbari sau miniexcursii în împrejurimi, TV cablu, internet WiFi/cablu, toate într-o îmbinare armonioasă a rusticului cu dotările moderne pentru confortul dumneavoastră. 

 

+4.0721597498

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune
Pozitie: Munte
Cazare: Camera, Apartament
Formule de cazare:
  • Numai cazare
  • Demipensiune
Locuri: 18
Servicii:
  • Restaurant
  • Loc de joaca pt copii
  • Biciclete de inchiriat
  • Internet

Cazare

Cele 6 camere spațioanse și luminoase dispun de două paturi, hol de intrare cu garderobă, baie cu duș.

Apartamentul, ideal pentru o familie cu doi copii de exemplu, este compus din hol de intrare cu garderobă, living cu canapea și fotoliu extensibil, șemineu electric, baie cu cadă. Apartamentul se află într-un corp de clădire separat alături de alte două camere duble care comunică între ele (la nevoie ușa poate fi blocată). Accesul în apartament și în cele două camere se face dintr-un hol comun în care se află alte spații de depozitare. Astfel există posibilitatea ca un grup mai numeros de 8-10 persoane să închirieze tot corpul mic de clădire.

Toate camerele dispun de încălzire centralizată, apă caldă permanentă, minifrigider, TV cablu, internet WiFi/cablu.

Restaurant

Restaurantul vă oferă preparate tradiționale românești specifice zonei și nu numai, servirea se face în sistem “a la carte”. La cerere, pe lângă preparatele din meniu,  se pot pregăti după preferințe și mâncăruri tradiționale românești (balmoș, tochituri, tocănițe la ceaun, etc).

În incinta restaurantului se pot organiza mese festive de până la 50 de persoane.

Restaurantul dispune de bar, toalete, TV cablu, internet WiFi, sistem de sonorizare surround cu DVD.

Loc de joaca

Copiii se pot juca în curtea din spate, unde pot fi supravegheați în siguranță, având la dispoziție spațiu verde, hinte și tobogan.

Biciclete

Conacul Samfirei pune la dispoziția oaspeților 6 biciclete mountain-bike cu care se pot face plimări scurte sau chiar mini excursii în împrejurimi.

Barbeque, terasa, loc de parcare

Afară, în curte, există un loc special amenajat pentru gratar unde se poate prepara gratar de catre personal specializat cu produsele unitatii.

În curtea din spate se află o terasă spațioasă cu mese și bănci din lemn. Deasemenea, conacul dispune de 8 locuri de parcare proprii în curte. 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: NR 8 - IZVOARELE517310 Garda De Sus, Alba

Navigare GPS: Lat. 46.458081 Lon. 22.847048

+4.0721597498

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro