OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Cabana Poiana Galdei - cazare Apuseni

Galda De Jos (Alba) - Transilvania

Total comentarii: 2 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Nota generala:

Total comentarii: 2

Ai fost deja in aceasta pensiune? Adauga comentariul tau!

ro Nerecomandabil ,  17/12/2013

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Desi am rezervat (rezervare confirmata de proprietarul cabanei) in prealabil intreaga cabana si am platit avansul, ni s-a interzis accesul la bucatarie si gazdele vroiau sa doarma peste noapte in livingul cabanei. Gazdele au fost foarte agresive si nepoliticoase, folosind un limbaj sub-urban si strigand la noi. Dupa 1 ora am parasit cabana, neprimind pana acum nici scuzele de rigoare si nici avansul. Dormitoarele sunt foarte mici si utilitatile sanitare total insuficiente. Din descrierea cabanei lipsesc cei 3 caini ciobanesti din gradina cabanei.Nu dorim nimanui experienta noastra negativa!!!
» [Cabana Poiana Galdei] raspunde: Cabana are 4 dormitoare (2x4=8locuri) se mai poate pune o saltea de o persoana intr-o camera deci 9 locuri.Rezervarea s-a facut ptr 5 persoane(3 adulti si 2 copii - in jur de 13ani).Deci mai ramaneau 4 locuri disponibile care nu se mai inchiriau altor doritori deoarece asa ne-am inteles.S-au prezentat pe aceiasi suma de bani negociata ptr. 5 persoane Inca 6 (sase) persoane care nu aveau rezervare si erau oricum peste capacitatea totala avand pretentia dupa ce am incercat sa punem saltele suplimentare ca noi sa-i lasam acolo singuri.Dupa ce as fi plecat (daca acceptam) ce garantie aveam eu ca nu mai vin si altii.Judecati singuri toti cei care cititi cine este neseriosul.
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Activitati si servicii:
Restaurant:
Perioada sejurului:
7/2013

ro Am fost acolo.Sunt conditii foarte bune ,  09/03/2012

Nota:

Comentarii scrise de: 

Comentariu:

Am fost acolo.Sunt conditii foarte bune.Crama de la demisol foarte mare si super pentru aniversari.Drum foarte bun pana la poarta.
Pozitie si imprejurimi:
Cazare:
Perioada sejurului:
3/2012